Hile Bildirimi Neticelenmedi
-
Forum üzerinden hile bildirimi yapmak yasak. Biliyorum.
Lütfen otomatik cevap vermeyiniz.
Bu post hile bildirimi yapmak için açılmadı.Resimde gördüğünüz ;
fkrkls19052929 , asd292929 ve asd29292929 isimli üyelikler aynı kişiye aittir. Hem nickleri, hem online olduğu cihaz (apple) hem de online oldukları saat 2'şer dakika aralığındadır ve aynıdır. Üyelik tarihleri de aynı.Bu şahısların IP adresleri incelendiğinde tek bir kişiye ait aynı ligde oynayan çoklu hesap olduğu açıkça görülecektir. Bakınız AYNI LİGDE. Çoklu hesap.
Benim 360 Çip harcayaraknyarattığım Ligimde.Ben ve bir arkadaşım bu şahsı hile rapor ettik. Normalde çok hileci rapor ederim; 5-6 saat bile olmadan banlanırlar. Fakat bu kişi hâla banlanmadı. Ligin başlamasına az kaldı.
Şahsın illegal transferler yaparak ligimizi mahvetmesi mi bekleniyor acaba? Ligin anasını ağlattıktan sora kadroları alt üst ettikten sonra mı banlanması gerekiyor? Şu resmi gören herkes bunun tek bir kişi olduğunu anlar...
Sayın moderatörler, bu bir hile bildirim konusu değildir. Bu bir yardım talebidir.
Emek eziyetle kazandığımız çiplerle oluşturuduğumuz liglerde böyleleri barınmasın lütfen.Bu işlemin hızlıca neticelenmesi için, olayın gerekli kişilere biran önce iletimi için yardımınızı rica ediyorum.
İyi çalışmalar. -
@QuaVesTa Raporların incelenip neticelendirme süresi hile bildirimini müteakip gelen maili onayladıktan sonraki 72 saattir. Lütfen bu süre içerisinde sabırlı olunuz.
Ayrıca Forumda yasak olan bu tarz paylaşımları yapmak yerine buraya yazdığınız yazı ve paylaştığınız görseldeki gibi detaylı bir rapor hazırlayarak tr.support@onlinesoccermanager.com mail adresine gönderebilirsiniz.
İyi oyunlar. -
Merhaba, çok açık bir hile bildirimi var ve ısrarla hile bildirimi değil diyorsunuz. Buraya yazmanız birşey değiştirmemektedir. 360 coins verip ligi açarken; liginizi özel yapıp izniniz dışında menajerlerin girmesini engelleyebilirsiniz.
Ayrıca
Rapor ettiyseniz ve menajer ceza alırsa zaten anlarsınız.
Size ekstra bir bilgi verilmeyecektir.
Mail yolu ile hile bildirimi olmamaktadır, mail atmanıza gerek yoktur.