Maç Saati
-

Daha maçı yeni oynandı . Oynandıktan sonra böyle 1 saat sonra diyor maçınız . Neden böyle oldu yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
-
@turaze bir keresinde bana da aynısı oldu. Her gün kaçta oynanıyorsa yine aynı saatte oynandı ama sende de böyle olur mu bilemem. Bu tür sorunlar oluyor. Gönül ister ki hiç yaşanmasın. Yine de oyunun verdiği keyif hatrına görmezden gelmek gerek bence. Sen ne olur ne olmaz kadronu diz, taktiğini belirle, uzmanları ayarla. Antrenmana bugünlük yedek oyuncularını koyuver.
-
@sir-umut-birdal said in Maç Saati:
@turaze bir keresinde bana da aynısı oldu. Her gün kaçta oynanıyorsa yine aynı saatte oynandı ama sende de böyle olur mu bilemem. Bu tür sorunlar oluyor. Gönül ister ki hiç yaşanmasın. Yine de oyunun verdiği keyif hatrına görmezden gelmek gerek bence. Sen ne olur ne olmaz kadronu diz, taktiğini belirle, uzmanları ayarla. Antrenmana bugünlük yedek oyuncularını koyuver.
Eyvallah Hocam, zaten sıkıntı yok dizili herşey. Teşekkürler tekrardan. Başarılar diliyorum liginde . Allah'a emanetsin.
-
@turaze sağolasın. Sana da başarılar
-
@sir-umut-birdal said in Maç Saati:
@turaze sağolasın. Sana da başarılar
Sağolasın Kandaşım . @Sir-Umut-Birdal
-