[ÖNERİ] Bir Kaç Öneri
-
Merhaba Bir kaç sorum olacak.
Yeni Sezon Güncellemeleri
Maçı Canlı İzleyebilme.
Server Yoğunluğunu azaltmanız ki maçlar zamanında olsun. Ben 2012 Yılından beri oynuyorum oyunu eskiden maçlar tam saatinde oluyordu.
1 Takımla Bir kaç sezon devam edebilme.
Takas.
Bunlar eklenmeli maçlar zamanında olmalı ve canlı izleyebilmeliyiz. Antrenman süreleri etkinlik gelerek mesela 2 gün 3 saate indirilebilir. Değişik şeyler gelebilir. Takas ve maçlar zamanında olmalı güzel olur. Ve üstüne canlı izleme yaparsanız tadından yenmez. Dikkate alırsanız sevinirim iyi günler. -
@equily eklenmesi gereken ler var herzaman da olucaktır,hatta bunlar yapılıncada bazıları yapılmasa daha iyiydi eski hali daha güzel ve rekabet li oluyordu diyebilir.Bu tamamen insanların farklı düşünce ve isteklerinin sonucu,önemli olan ortak bir yönde buluşmak.
-
Merhaba @Equily
-
Yeni sezon güncellemeleri ve maçları canlı izleyebilme ile ilgili çalışmalarımız şuanda devam etmektedir.
-
Maçların geç oynanması tamamen serverlar ile alakalı bir konudur. Bunun için sizden sabırlı olmanızı bekliyoruz . En kısa zamanda düzelecektir.
-
OSM tek sezonluk bir oyundur .1 takım ile birkaç sezon devam edebilme değil de alt hesaplarınız ile birlikte birkaç takım ile devam edebilirsiniz
-
Takas tartışılabilir bir konu öneriniz güzel fakat ben hayata geçeceğini düşünmüyorum . Çünkü bu olayın birden fazla açık noktaları olabilir . (aynı ligde multi hesaplar arası takas gibi)
-
Antrenman süreleri , Transfer listesi , Doktor , Avukat gibi etkinlikler zaten GameBasics tarafından belirli zamanlar ile yapılıyor . Ama bu söyledikleriniz illaki dikkate alınacaktır.
Öneriniz için teşekkürler
-
-
kesinlikle doğru özellikle takas ve kiralama sistemi getirilmeli