HİLE ÇIKMAZI, İHMAL, BOŞA GİDEN EMEKLER !!!
-
Bulunduğum ligde schalke ve dortmund takımı farklı hesaplarla aynı kişi tarafından alınıp illegal transferlerle şişiriliyor ve daha önce iki hesabı da rapor etmeme ve belki sesim duyulur diye foruma yazmama rağmen gereken yapılmadı. Ben şuan son derece mağdurum. Hesaplara ban atılsa bile sıralama da değişmeyecek benim onlar yüzünden kaybettiğim puanlar da geri gelmeyecek. Böyle geniş kitlenin oynadığı bir oyunda böyle bir sistem çıkmazına bağlı kullanıcı mağduriyeti olmamalı, artık önüne geçilmeli. Zira ilk kez yaşamıyorum. Eminim benimle aynı durumda olan bir çok menajer vardır. Emekler çöp olmasın artık...
-
@mobsterr_25 bu konu hakkında daha önce şöyle bir öneride bulundum fakat pek olumlu karşılanmadı. Bence de öncelikli olan o ligde oynamaya devam eden kullanıcıların mağduriyetinin giderilmesi ama önerimin moderatörler tarafından tamamen anlaşılmadan ve yanlış yerlere çekilerek reddedildiğini düşünüyorum.
-
Flood olacak ama bahsettiğim öneride bir moderatörün vermiş olduğu şu cevap beni hayal kırıklığına uğratmıştı. Legal transferlerle güçlendirilen kadro ile illegal transferlerle güçlendirilen kadroyu aynı kefeye koymak gibi bir hataya düşmüştü kendisi.
-
Merhaba @mobsterr_25
Öncelikle ligindeki durum için üzgünüm
Oyunun hile konusunda bizlere savunma hakkı olarak sadece raporlarlama seçeneğini sunmuştur.
Bunun dışında forumlarda paylaşmanın yasak olduğunu hatirlatmama gerek yok sanırımBu gibi durumlar hepimizin başına geliyor
Açıkçası tek kurtuluş kendi ligimizi açıp diğer menajerlere kapamak ve musade ettigimiz kişilerin girisine izin vermek
Yöneticilerimiz birini banlasa bile baska birileri cikacaktir
Başka türlü bu oyunda ne hileci biter nede emek hırsızı
İyi oyunlar. -
@f-s-m-0-13 said in HİLE ÇIKMAZI, İHMAL, BOŞA GİDEN EMEKLER !!!:
Merhaba @mobsterr_25
Öncelikle ligindeki durum için üzgünüm
Oyunun hile konusunda bizlere savunma hakkı olarak sadece raporlarlama seçeneğini sunmuştur.
Bunun dışında forumlarda paylaşmanın yasak olduğunu hatirlatmama gerek yok sanırımBu gibi durumlar hepimizin başına geliyor
Açıkçası tek kurtuluş kendi ligimizi açıp diğer menajerlere kapamak ve musade ettigimiz kişilerin girisine izin vermek
Yöneticilerimiz birini banlasa bile baska birileri cikacaktir
Başka türlü bu oyunda ne hileci biter nede emek hırsızı
İyi oyunlar.