Navigation

• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Search

problem z Androidem

Pomoc
    3
    4
    444
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Alan Shearer1975
      Alan Shearer1975 Polish Users last edited by

Dobry wieczór, piszę z konta Alan Shearer1975...jestem latte75 i mam problem z grą na Androidzie....nie mogę połączyć się z moimi ligami....cały czas jest "Brak połączenia z internetem a korzystam z WI-FI i mam internet....dołączam zrzut ekranu. Pozdrawiam latte75.
      0_1501794849104_20545237_1628331743868215_4819154364812714635_o.jpg

1 Reply Last reply Reply Quote 1
      • Alan Shearer1975
        Alan Shearer1975 Polish Users last edited by

To jest moje konto Alan Sherar1975.....użyczyłem go znajomemu ....latte 75 by dodał post z problemem, ponieważ nie ma jak zgłosić problemu z Aplikacją OSM na Androidzie i prosił mnie o użyczenie swojego konta na 5 minut.

Byku Duma Warmii 1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • M
          mihau1878 last edited by

@byku-duma-warmii said in Pomoc OSM:

@mateusz-wzorek-993
          Nie tylko Ty masz taki błąd, sporo osób ma taki błąd, zapewne są wprowadzane jakieś aktualizacje. Wydaje mi się, że jutro wszystko powinno wrócić do normy :fingers_crossed:.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • Byku Duma Warmii
            Byku Duma Warmii Polish Users @Alan Shearer1975 last edited by

@alan-shearer1975
            Czasem wystarczy jakiś czas poczekać i wszystko wraca do normy, nie należy od razu dodawać postów na forum, szczególnie, że już takie wcześniej się pojawiały, wystarczy tylko przejrzeć forum, także polecam to zrobić następnym razem, odpowiedź będziesz miał zdecydowanie szybciej :fingers_crossed:.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • 1 / 1