Szerver karbantartás • Üdv,
  A tegnap este szerver karbantartás miatt nem volt elérhető az app. Emiatt sikeresen elbuktam egy "kötelező" meccset, mivel nem tudtam beállítani sem a kezdőt, sem a megfelelő taktikát az ellenféllel szemben. Ezzel esélyes, hogy bukom a szezont mivel igen kiélezett verseny. A karbantartással persze semmi gond, a probléma az, hogy ezt miért nem lehet előzetesen jelezni valamilyen módon mert akkor hamarabb beállítom a taktikát, illetve a kezdőt és nem a meccs kezdés előtt 2 órával szembesülök azzal, hogy nem tudok belépni! Persze a háttérben lezajlottak a meccsek (még értesítést kaptam róla) de tehetetlen voltam. Nem tudom, hogy mi volt a gond de nagyon bosszantó. Ha nem tervezett karbantartás volt, vagy tervezett esetében nem történt előzetes figyelmeztetés akkor pedig utólag kompenzálásként 100-200 coin lenne a minimum, hogy még 1-2 plusz edzőtáborral menthető legyen a szezon. Nyilván nem fog történni semmi de azért jeleztem. 🙂
  Üdv!


 • Community Manager

  Nagyon sajnálom, hogy emiatt ment el a meccs, de ha szerver karbantartás volt, akkor hogy szimulálta le a meccset a játék? 😕 • @scottibrahim

  Ezt nem értem én sem... Belépéskor kaptam egy jelzést, hogy szerver karbantartás miatt nem érhető le, jöjjek vissza később. Amint "leokéztam" az értesítés elkezdett tölteni de persze nem lépett be. minden próbálkozásnál ez történt. Viszont kaptam egy értesítést amikor kezdődött a meccs (a megszokott időben amikor megtörtént a szimuláció). Én sem értettem, hogy ha a szervereket tartják karban akkor hogyan mehet a szimuláció és hogyan kapok még értesítést is róla? Viszont belépni továbbra sem tudtam, azt gondoltam, hogy a meccsnek annyi, de még az eredményt sem tudtam megnézni. Szokásos telefon újraindít, takarít, app leállítás, újraindítás stb. Semmi eredmény. Reggel már ugyanúgy működött az app. • Az a helyzet, hogy ugyan ez volt a helyzet nekem is 😉 Belépni nem tudtam, de nekem ha vártam egy idő után már Error-t írt... És született két olyan döntetlen, hogy stat alapján nem nagyon kellett volna annak lennie, hanem egyik sima vereség, másik győzelem kellett volna legyen :slight_smile: Csak gondoltam leírom, hogy valóban nem volt valami rendben az este. Eddig azt hittem csak nekem romlott el valami!!


 • Hungarian Moderator

  Tegnap este a webes felület működött, és azért lehetett szimu mert csak az app nem ment.
  Játékos eladásról is jött értesítés telóra 21.00kor még sem ment az app, csak a web.
  Az ilyen helyzet nem szokott sűrűn előfordulni.


 • Community Manager

  Volt hasonló probléma az elmúlt napokban?


 • Hungarian Moderator

  @scottibrahim
  egymás után két nap is.
  és a második nap még a web sem ment szóval elég gáz lett.


 • Hungarian Moderator

  @chypy20
  Sztem az app megint nem megy.de a web igen. • Sziasztok!
  Nem tudom ide illik e,de azért leírom!
  Az app probléma valóban megvan,meg volt,ahogy írtátok!Sőt nálam azóta( kb.két-három napja),hol jelzi az eladást,illetve az edzés végét,hol nem.
  Valahogy megbízhatatlanná vált. • nekem se app se web nem megy tegnapelott ota! nemtudom miert de nagyon idegesito! es most jon a kupasontom es az utolso fordulo amin eldol a bajnoskag! szoval meg oldhatnak ezt a sz@rt!


 • Hungarian Moderator

  @mumikkkkk
  próbáld ki weben másik böngészővel.ha még nem tetted meg.


 • Hungarian Moderator

  @neymar-fan

  ez engem is nagyon, nagyon idegesít. • @chypy20
  Nekem meg a szerver állt le a webes felületen és nem tudok normálisan játszani,mert mindig kidob a játék.


 • Hungarian Moderator

  pedig remekül működik minden, a hiba az Ön készülékében van...


Locked