Sezon sonu kazanılan bc sayısı
-
Herkese iyi günler sezon sonu kazanılan bc sayısın azlığına değinmek istedim mesela ligde sonuncu takıma kaşifle vs takviyeler yapıp şampiyonluğa oynatmak için bile minimum 300 küsür bc gerekiyor sen o takımı şampiyon yapsan bile kazanacağın mp 4000-5000 yani 100-150 altın (bc) kazanıyorsun her türlü zarardayız en azından %2.5 kuralı yerine %5 yapılsa hem menajerler daha fazla ve rahat takviye yapar hem de bu oyunu güzelleştirir.Görüşlerinizi belirtin, olumlu-olumsuz hertürlü görüşe saygılıyım
-
Bence olumlu.
-
o zaman adamlar neyden para kazanacaklar,online oyunların geneli paralıdır eskiden alt takımları alma bcyle yapılıyordu şuan ücretsiz.ayrıca mobilden reklamları izleyerek ücretsiz günlük 20 30 bc kazanabilirsin naçizane tavsiyem %5 herkesin işine gelir gamebasics hariç
-
Ben de buna benzer bir öneri yazmıştım birkaç gün önce. Gamebasic para kazanması lazım ve %2.5 olması bizleri biraz daha tutumlu kullanmaya sevk ediyor.Herkesin istediği ama kabul olmayacak bir öneri gibi geliyor bana.
-
Yani %5 olmasa bile %2.5 tan biraz daha fazla olsa iyi olur %3 veya %3.5 olabilir
-
@kateupton2001 Benim görüşüm olumsuz neden diye soracak olursan sen eğer harcadığın coins kadar lig sonunda coins kazandığın zaman OSM Market te ki coins paketlerinin ne anlamı var ? Kimse coins almayacaktır . Herkes bütün özellikleri açık olan liglerde oynamayı tercih eder nasılsa harcadığım coinsi alabilirim düşüncesiyle . Ama öneriniz illaki dikkate alınacaktır
-
@hestera herşeye para için bakmamak lazım