Oyunda gördüğüm bazı eksiklikler var ?
-
Bazı futbolcularda profil resminin olmadığını farkettim özelliklede geçen ronaldoyu transfer ettim mevcut bir resim göremedim.Bu oyunu 2010 senesinden beri oynayan bir arkadaşınızım üyeliğimin banlanmasından sonra biraz ara verdim ve tekrar başladım.Oyunun daha çok geliştiğini düşünüyorken tam tersi eski görüntünün sadeliğinden eser kalmamış.Olumlu yönleride var tabi yok değil.Şahsım adına ben o kadar zamanda sonra oyunun simulasyonun bile izleniyor olabilmesini umardım.Birde transfer dönemi sürekli açık sanırsam.Daha gerçekçi olması adına sezonun yarısında transferin tekrar açılmasının daha uygun olacağını düşünüyorum.En cazip fikrimide söyliyeyim.Lig sayfanın kenarında ligdeki kişilerin sürekli sohbet edeceği aktif bir sohbet kısmı olsa herkes birbiriyle kaynaşsa daha hoş olur diye dusunuyorum.simdiden teşekkürler
-
Merhaba @bhdr42
Öncellikle oyuna geri dönmeniz adına sizi kutlarım hayırlı olsun
Oyuncu resimleri ve takim amblemlerini bizlerde görmek isteriz ama bunlar karşılıklı anlaşmalarla olacak şeyler bu seviyeye gelmiş bir oyun bunu yapamaz mı tabiki yapabilir bizlerde görsellerin daha iyi seviyeye gelmesi taraftaririyiz
Oyundaki sohbet bölümünün kaldırılma sebebi karşılıklı hakaret ve küfürleşmeden kaynaklı sorunların ortaya çıkmasi olarak duydum
Maçların canlı izlenmesi bencede oyuna renk ve kalite katacaktır simülasyon saatlerini dört gözle bekleyeceğiz bu durumda
Gönül verdiğimiz oyunun daha iyi noktalara gelmesini temenni ediyoruzİyi oyunlar herkese.