Dlaczego przegrałem - czyli jak grać, żeby nie przegrać?
-
A to z ostatniej chwili. Mecz co prawda wygrany ale spójrzcie jak można w jednym meczu wykluczyć UWAGA :digit_four: : zawodników!!!!
Jeden dostał czerwo
Trzech doznało kontuzji
Już nie wspominam nawet o tych żółtych kartkach
Mówią że nieszczęścia chodzą parami, ale to już cała grupa!
A co najlepsze sędzia był czerwony. Przeciwnik zagrał pod faul więc ja wyszedłem ostrożnie by złapać go na czerwo i spokojnie wygrać mecz. Jakim cudem wiec dostałem tyle kartek i kontuzji?
-
@borynos tym lepiej dla Ciebie bo kazdy ma kadre waska wiec stracic 4 zwodnikow to spore oslabienie przy okazji dzieki za walke, ciekawie bedzie do koncabo jak dobrze pamietam to ostatni mecz w lidze gramy przeciw sobie. Licze ze dopiero wtedy rozstrzygnie sie ktory z nas osiagnie cel. To bylby najlepszy scenariusz
-
@havsky
tak jest, gramy u mnie w ost kolejce póki co sytuacja się zapętliła jeszcze bardziej, po mojej, dzisiejszej porażce z Mateuszem Lambertem
jeszcze parę kolejek zostało do naszego meczu, także walczymy - czyli jak grać, żeby nie przegrać -
Jak pech to pech
-
Tutaj wygrałem, ale zobaczcie na strzały. Przeciwnik jedyny strzał oddał w 85 minucie, od razu mówię, że jest to gracz nieaktywny, dlatego takie statystyki. Mieliście kiedyś mecz, gdzie przeciwnik nie oddał żadnego strzału?
-
@pawelzylicz said in Dlaczego przegrałem - czyli jak grać, żeby nie przegrać?:
Mieliście kiedyś mecz, gdzie przeciwnik nie oddał żadnego strzału?
Nie przypominam sobie, żebym widział taki mecz z zerem w oddanych strzałach...
-
Pozostawie to bez komentarza nie wierzę po prostu nie wierzę
-
Prowadzić 3:1.....przegrać 3:6? Coś pięknego ️
-
This post is deleted!
-
@łukasz-wierzbowski Niesamowita dogrywka :ok_hand_tone1:.
-
Szkoda tego meczu, było blisko, zabrakło 6 minut i skończyłoby się 3:2, jedyne pocieszenie to słowa uznania od rywala, szkoda że po hiszpańsku
-
@didierluk
Ostatnio gdzieś widziałem, że gracz wygrał mecz mając posiadanie piłki 29% -
@byku-duma-warmii
to chyba o mnie chodzi xD
-
@suchy998
Bardzo możliwe, ale nie wiem czy w jednej z lig, w których aktualnie gram nie miało to miejsca. -
Okej no nie miałem wiele czasu w święta na grę i zaglądałem raz na dzień a nawet dwa dni żeby sprawdzić wyniki i git ale to już lekko mnie zszokowalo
-
@łukasz-wierzbowski nie przyzwyczaileś się jeszcze do tego rodzaju rezultatów ???
-
@łukasz-wierzbowski
Dokładnie takie wyniki to już jest norma w naszym OSM-ie :slight_smile: -
Niestety coraz częściej można się o tym przekonać