Dlaczego przegrałem - czyli jak grać, żeby nie przegrać?
-
i ja trafiłem w końcu na taki mecz
-
@suchy998
Kiedyś karma się odwróci. -
@byku-duma-warmii kiedyś musiało sie to stac a nie ja tak cały czas wygrywałem xD
-
@maloba said in Dlaczego przegrałem - czyli jak grać, żeby nie przegrać?:
Panowie jakimi taktykami teraz gracie ?
Ja na 433 się przerzuciłem ponowniee.
-
@stefan-joptwojmać A czy B ? ja dlugo 422 b i szlo dosc pewnie teraz powoli coraz slabsi mi sie stawiaja czas cos rozkminic
-
@stefan-joptwojmać A czy B ? ja dlugo 422 b i szlo dosc pewnie teraz powoli coraz slabsi mi sie stawiaja czas cos rozkminic
A
-
@stefan-joptwojmać 451 cos uskuteczniasz ?
-
Na razie dałem sobie spokój, mam 451 na wyjazdy, ale u siebie za mało zwycięstw:P
-
@stefan-joptwojmać uderz z powrotem w 4231 Tym ci szło pamiętam dobrze .
-
@huzar-shakir said in Dlaczego przegrałem - czyli jak grać, żeby nie przegrać?:
@stefan-joptwojmać uderz z powrotem w 4231 Tym ci szło pamiętam dobrze .
Szło dobrze, ale za dużo remisów miałem, więc coś trzeba zmienić:)
-
A jak gracie z kompami bo w moim przypadku jest to dosc ciezki temat . Pokonuje menadzerow a trace na kompach w dosc smiesznych okolicznosciach.
Z kompami czasem trafia się mega dziwny wynik. Ja gram 433 skrzydła, ofensywnie:P
-
Wyjasnicie mi jedna rzecz . symulacja rusza o 19 wynik jest po 20 typ doslowanie na 3 minuty przed wynikiem bierze zgrupowanie i wygrywa . przypadek czy zgrupowanie mialo moc nawet chwile przed wynikiem ? dodam slaby gracz srednia druzyna gral u siebie wynik 3-2 staty nieznacznie dla niego
-
Wyjasnicie mi jedna rzecz . symulacja rusza o 19 wynik jest po 20 typ doslowanie na 3 minuty przed wynikiem bierze zgrupowanie i wygrywa
Symulacje wszystkich lig ruszają o 19:00 na tym serwerze, ale konkretnie twojej ligi ileś tamminut po 20tej codziennie jak nie ma oczywiście żadnych opóźnień, o czym twój rywal wie i co wykorzystał. Stały trick wykorzystywany w bitwach, gdzie zgrupowanie bierze się w przewidywanej minucie symulacji, aby rywal nie zdążył zareagować. Widać, że nie grasz bitew .
-
@dovco_handf
Świetne wytłumaczenie Jurku :slight_smile: -
@dovco_handf Ja swoj czas i zapal do walki poswiecam gdzie indziej ale dobrze wiedziec...
-
@byku-duma-warmii said in Dlaczego przegrałem - czyli jak grać, żeby nie przegrać?:
@dovco_handf
Świetne wytłumaczenie Jurku :slight_smile:Bo napisałem to od serca .
-
@dovco_handf a wiec tym tokiem myslenia idac dalej na 3 minuty przed meczem zmieniam ustawienie i taktyke i to wchodzi jak w maslo ?
-
@maloba
Dokładnie tak, dopóki nie ma wyniku meczu to wszystko możesz zmieniać.