Dlaczego przegrałem - czyli jak grać, żeby nie przegrać?
-
@byku-duma-warmii może trochę do przesady urealnili te grę bo teraz jest tendencja że wygrywa ten co ma raczej mniejsze posiadanie piłki oczywiście wyłączając kilka klubów takich jak Barca czy Real czyli skuteczność i jakość a nie ilość
-
@stb411
Powiem Ci, że mnie też to nie cieszy. -
@byku-duma-warmii said in Dlaczego przegrałem - czyli jak grać, żeby nie przegrać?:
@stb411
Powiem Ci, że mnie też to nie cieszy.A wręcz jest to irytujące. Ale co zrobić? Nie my kreujemy grę .
-
-
Co wy na to pany ?Wyjazdowy przegrany mecz przeciw @Stefan-Joptwojmać w lidze u @radek12_19 .Przeginka po całości jestem lepszy a przegrywam.To już nie jest nawet normalne i trudno coś na ten temat napisać...
3 Bramki 1
3 Strzały 8
100% Skuteczność 12%
5 Rzuty rożne 2
16 Faule 19
1 0 Kartki 0 2
39% Posiadanie piłki 61% -
Stefan był skuteczny do bólu
-
@huzar-shakir No przesada i to mocna . ja to juz staram sie nie patrzec w statystki
-
Wczoraj też miałem mecz pucharów z gościem z 1 miejsca, przetestowałem nowa takse dla 451, jego skuteczność 100% ale nie dał rady
-
@łukasz-wierzbowski tu nawet niema co porównywać Twojego meczu do mojego przeciw Robertowi.swoją drogą ciekawe czy coś takiego jeszcze mnie spotka-stracić 3 gole po 3 strzałach
-
@daroo933 wszystko ok ,ale gdzie staty meczowe Darku? po takim ss to my się niczego nie dowiemy
3 karne.w meczu to już widziałem w realu . Nic nowego Jedyna różnica polegała na tym że w tamtym spotkaniu gość nie trafił żadnego karniaka
-
@huzar-shakir staty na równo ale jeszcze w osm nie miałem 3 karnych rywala..
-
@huzar-shakir Było coś takiego Martin Palermo w Copa America
-
@kalka301 said in Dlaczego przegrałem - czyli jak grać, żeby nie przegrać?:
Witam . Czy wyjdzie jakaś liga w OSM związana z mundialem tegorocznym?
Tak, po mundialu
-
@dovco_handf
Dzięki za odpowiedź -
@mati-colchoner nie wiem co mi się z Caniggia ubzurało,a przecież to z Martina cały świat się śmiał