• Dutch Users

  beste,

  ik ondervind problemen met het training dat sommige spelers soms niet omhoog gaan, bv training van 95 bijna ten einde ( bijna 96 ) dan begint tie gewoon opnieuw , bv na een oefen match is mij dit al het meest opgevallen. speelt de match op einde is die voldaan aan training en zo genaamd gestegen . en toch staat nog steeds het zelfde niveau aangegeven en begint tie volledig opnieuw .

  alvast bedankt

 • Moderator NL

  @apchard_nl Bij het trainen van spelers spelen de leeftijd en de rating van een speler een belangrijke rol. Hoe hoger de rating van een speler is, hoe minder hard hij progressie zal boeken op de trainingen. Hij zal zeker nog progressie maken, maar niet zo snel zo veel als een speler van 70. Je moet het zo zien dat een speler die een hoge rating (zoals 96) heeft al heel sterk is en meer moeite moet doen om zichzelf te overstijgen bij de trainingen.

  Ook de leeftijd een rol bij het trainen. Jonge talenten trainen makkelijker en sneller, dus die maken ook meer progressie op hun trainingen en oefenwedstrijden. Een speler van 19 jaar met rating 75 zal dus veel sneller groeien dan een speler die 27 jaar is.