• Hungarian Users

  Sziasztok, mondhatni elég kezdő vagyok, a kérdésem az lenne ,hogyan tudok igazolni más ligákból, azon kívűl mint amiket mutat nekem az átigazolási listán, meg szeretném venni Nikolicsot, de nem tudok rákeresni.

 • Hungarian Users

  @polesterv más ligából nem tudsz vásárolni csak a saját ligád átigazolási listájáról.De az miért nem felel meg.? Nikolics nem túl jó és nem is fiatal,így kevésbé fejleszthető.

 • Hungarian Users

  Megnéztem a csapatodat,gondolom Debrecenbe szeretnél erősíteni.De az nem fog menni,ha senkit nem teszel átadólistára mert így nem lesz tőkéd.Tizsa-Jovanovics-Nagy Z.-Novotna-Völgyi-Tőzsér mind,mind idős fejleszthetetlen játékos s nem is túl jók.Én ezeket már rég eladtam volna max. áron.A 17. fordulóban jártok s nincs egy épkézláb játékosod-bocsi de így van.S ennek ellenére 4. vagy.Ha igazolsz 3-4 játékost,akkor simán befuthatsz 2. helyre mert a többiek kerete se világszínvonalú-.Legközelebbi ligádban az idős játékosokat már a 0. napon add el max. áron ,mert tőlük még a listáról is jobbakat vehetsz.S tőke nélkül lehetetlen csapatot építeni.De ha ragaszkodsz a kerethez,akkor ne válassz magas célkitűzésű csapatot mert sosem fogod elérni a célt.

 • Hungarian Moderator

  és ne felejtsük el a játékos megfigyelő használatát.
  névre nem tud hozni senki, de egy két beállítást megadhatsz és 18óra múlva hoz 3 játékost, a megvételhez tőke és patkó is kell.

 • Hungarian Users

  @chypy20 hát nem akartam bonyolítani még annak a megemlítésével is..😀 ..de nyilván az is kézenfekvő ! akár viszonteladásra is...de tőke nélkül az sem megy,hacsak nem áldoz be horribilis patkót (annak meg nincs értelme)

 • Hungarian Users

  A debrecent csak véletlenűl raktam be, de sosem foglalkoztam vele, a Valenciával játszom ahól a 4. hely a cél, és ott is vagyok egyelőre jelenleg.

 • Hungarian Users

  @polesterv hát ha oda akartad Nikolicsot leigazolni,akkor nagy a baj...a spanyolban még a gyengébb csapatok színvonalát sem üti meg,nemhogy egy Valenciáét!

 • Hungarian Users

  @polesterv de véleményem szerint ott is sok tennivalód lenne (lett volna).Senki sincs az átadólistán,néhány játékosod már lépni alig tud annyit játszattad (piros csík) és többen már nem elég fittek.3 kapusod van-minek ? 9 védő-minek? 6 csatár-minek ? viszont csak 6 középpályásod,az meg kevés.Szerintem 4-5 csatár,7-8 középső,6-8 védő és 2 kapus vígan elég lejátszani egy ligát.S így még rotálni is tudsz.7 db 30 éven felüli van a csapatodban-ez rengeteg fejleszthetetlen játékos.Hát sok sikert a továbbiakban,de én megfontolnám a fentebb leírtakat a következő ligádnál(nem azért mert én olyan marha okos és ügyes lennék)

 • Hungarian Users

  Én csak azt tudom ,hogy nyerem zsinórban a meccseket , és a cél megvan , eddig barca-real ellen is jöttek az X-ek , persze tudom, be-be fog csúszni a vereség is , de nem láttam értelmét eladni 30 éves 81-es játékost, és venni 23 éves 73-asokat.

 • Hungarian Users

  @polesterv akkor hajrá,csak így tovább !!