Słaba dyspozycja drużyny
-
Witam, mieliście kiedyś sytuację kiedy wasza drużyna grała kompletny piach mimo że posiadaliście w swojej drużynie zawodników z dużą średnią jak na start ? Mam akurat ten problem. W poprzednim sezonie grałem ciut lepszymi zawodnikami zblizonymi ocenami dokładnie do mojego aktualnego składu i wygrałem Premier League strzelając około 130 bramek oraz tracać zaledwie 30. Teraz, potrafię wygrywać jedynie 1:0 z najsłabszymi drużynami z tabeli w Serie A . Nie wiem czym jest to spowodowane, jeśli ktoś mógłby mi pomóc ułożyć inaczej skład i formację byłbym zadowolony. Takimi piłkarzami dysponuje (obrazek)
-
@dev1916
Ale OSM jest taką grą, że nie zawsze wszystko jest tak jak kiedyś, łatwo wyjaśnić to, że teraz wyniki masz zdecydowanie inne, spójrz na to z tej strony, że może grasz teraz z lepszymi rywalami, bądź Twoja taktyka już nie jest tak mocna jak wcześniej, teraz w OSM taktykę trzeba cały czas udoskonalać. -
@byku-duma-warmii trzeba.każdy z nas,ktorzy cykam od lat coś o tym wiemy.gdybyśmy trzymali się jednej taksy z tymi samymi suwakami to nie byłoby nas tu gdzie jesteśmy.proste,co rusz szukamy nowych rozwiązań,nawet kosztem wpadek.
-
@huzar-shakir
Dokładnie tak, to jest rozwiązanie na to by cały czas być coraz lepszym, udoskonalenie swoich taktyk to jest to -
@byku-duma-warmii u mnie teraz trwa tendencja spadkową formy.może we wrześniu się odbuduje
-
@huzar-shakir
U mnie natomiast w kratkę idzie, ale dużo testuje. -
@byku-duma-warmii ja jedynie co źle robię to gram na siłę 451 i 4231 skrzydłami. Połowa spotkań na głównym poszła się :clown: trudno,co zrobić jeśli myśli się ,że jest się w miarę dobrym.
-
@huzar-shakir
Tak czasem, bywa, widać musisz coś zmienić :slight_smile:. -
@byku-duma-warmii wszystko na spokojnie.każdy z nas szuka dla siebie nowinek
-
@huzar-shakir
Dlatego ta gra jest tak fajna dla nas wszystkich, tylko dla każdego w inny sposób :slight_smile: -
@byku-duma-warmii dla wszystkich może nie.Ci co zakładają konta i dostają łomot to rezygnują.mi się trafiło na początku "kariery",że zazwyczaj wygrywalem i zazwyczaj się to nie zmienia,chyba,że oddajemy w bitwach mecze.Ponadto mam swój cel.zrobić do końca dominację, jednak grając całe ligi a nie po kilka kolejek jak niektórzy :/.
-
@huzar-shakir
To jest właśnie fajne, że masz jakieś cele na przyszłość :slight_smile:. -
@byku-duma-warmii nie umiem inaczej.zresztą są tacy,którzy grają podobnie.na razie dominacja,później się zobaczy
-
Wyjaśnione, więc zamykam temat
.