• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular

Menedzserpontok

HU Language: Segítség
    4
    12
    1567
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • F
      fejesroland7 Hungarian Users last edited by

Sziasztok!

A fő fiókomban (első fiók) tegnapelőtt (08.14.-én) ért véget a bajnokság, s tegnap (08.15.-én) este választhattam új csapatot, azonban a bajnokság befejeztével a menedzserpontokat nem kaptam meg. Ez már nem az első eset, hiszen, ha összeadom az egyes bajnokságokban megszerzett menedzserpontokat, akkor az első számú fiókomban 86 252 pontnak kellene lennie, ehelyett 61 223 pontom van. Így van ez a többi fiókomnál is:
      2. fiók: 46 150 pont helyett 39 467
      3. fiók: 46 125 pont helyett 39 405
      4. fiók: 43 997 pont helyett 38 667

Így a kérdésem az, hogy miért van ez így, miért csak ennyi menedzserpontom van.
      Előre is köszönöm a válaszokat!

Roland

STAR WARS 67 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • STAR WARS 67
        STAR WARS 67 Hungarian Users @fejesroland7 last edited by

@fejesroland7 ugyanezen a topicban a 7. oldalon találsz egy elemzést erről "csökkenő menedzserpontok " címmel

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • chypy20
          chypy20 Hungarian Moderator last edited by

"A helyezésedet a menedzseri ranglistán másként fogjuk megállapítani. A nemrég szerzett menedzserpontjaid teljes egészében számítanak majd, a régebben szerzett menedzserpontok viszont csak részben. Így a karriered során szerzett menedzserpontok nem számítanak egyformán a ranglistánál.

Nézzünk egy példát: az utóbbi 180 napban szerzett pontjaid 100%-ban számítani fognak. Az ezután következő 520 napban (180-700. nap) szerzett pontok csökkenő százalékban számítanak bele az összesítésbe, egészen 1%-ig. Minden menedzserpont, amit 700 napnál régebben szereztél 1%-ban számít bele az eredményedbe."

• F

@STAR-WARS-67 , @chypy20 : köszönöm szépen a válaszokat, így már teljesen érthető, és logikus a rendszer, valami ilyesmire gondoltam. Viszont a legutóbb befejezett bajnokságban a menedzserpontokat nem kaptam meg, kb 5000 lenne, mert bajnokság végezte előtt és után is maradt a 61 000. Ez lehet, hogy csak egy pillanatnyi üzemzavar, s idővel majd megoldódik?

STAR WARS 67 chypy20 2 Replies Last reply Reply Quote 0
            • STAR WARS 67

@fejesroland7 nincs mit,csak emlékeztem hogy volt már erről szó...viszont 1 nap csúszás már nekem is előfordult,de ha később sem jelennek meg a managerpontjaid akkor javaslom hogy beszélj egy moderátorral (scottibrahim) ,s ő majd elmondja mi a teendő

• chypy20
                chypy20 Hungarian Moderator @fejesroland7 last edited by

@fejesroland7 said in Menedzserpontok:

@STAR-WARS-67 , @chypy20 : köszönöm szépen a válaszokat, így már teljesen érthető, és logikus a rendszer, valami ilyesmire gondoltam. Viszont a legutóbb befejezett bajnokságban a menedzserpontokat nem kaptam meg, kb 5000 lenne, mert bajnokság végezte előtt és után is maradt a 61 000. Ez lehet, hogy csak egy pillanatnyi üzemzavar, s idővel majd megoldódik?

Másnap reggel már meg szokott jelenni a plusz pont.
                Esetleg még egy nap.
                De amennyiben több napja nem jelent meg akkor fotóval kell jelenteni.

• F

@STAR-WARS-67 @chypy20 : köszönöm újabb válaszaitokat. Egyelőre nem jelent meg a pont a ranglistán, s így a helyezésem is változatlan. Várok még pár napot, s ha továbbra sem fog megjelenni, akkor jelentem.

STAR WARS 67 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                  • STAR WARS 67

@fejesroland7 oksa-csak mit fogsz fényképezni? a meg nem kapott pontokat..😀 ..nem értem chypy mire gondolt,de majd kifejti...Esetleg az OSM központban utánaszámolnak az utóbbi 3 nap kapott managerpontjaidnak (vagy meg nem kapott) Tényleg nem tudom hogy azon kívül hogy leírod a jelentésben a tényeket,mi mást tehetnél.De hajrá,csak nem fog elveszni a jutalom.

chypy20 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                    • chypy20
                      chypy20 Hungarian Moderator @STAR WARS 67 last edited by

@star-wars-67

igazából csak a befejezett liga pontjaira gondoltam, arról egy kép.

• chypy20
                        chypy20 Hungarian Moderator last edited by

meg vannak a pontok?

• scottibrahim
                          scottibrahim Community Manager last edited by

Nem hiszem... A jelek szerint valóban létezik egy bug, amely miatt néhány menedzsernél nem írta jóvá a szerzett menedzserpontokat a játék. Négy-öt nappal ezelőtt érkezett az első jelentés egy másik közösségből, de nálunk te vagy az első... Még nem érkezett semmilyen válasz vagy utasítás arról, hogy mit is kellene tennünk, de ha lesz valami, akkor mindenképpen írni fogok.

Gallus in suo sterquilinio plurimum potest.

• F

@STAR-WARS-67 @chypy20 @scottibrahim : köszönöm szépen segítségeteket, tegnapi nap folyamán megkaptam a pontokat (este vettem észre). Így most már minden rendben van. Korábban olyan volt hogy 1 maximum 2 napot késett a pont, eddig ez volt a leghosszabb. De minden megoldódott! Köszi mégegszer!

• 1 / 1
                            • First post
                              Last post