World Crew Championship - WCC 2016
-
World Crew Championship - WCC 2016
-
Diseara incepe faza eliminatorie! Sa uram succes celor 3 echipaje romanesti ramase in competitie: RO MANIA, DIEGO si KOKA !!!
-
@raul_alessio Bafta multa!
-
Bafta baieti !!!
-
Succes KOKA!
-
Succes la toți!
-
Bafta baieti! :first_place:
-
-
-
Putem cere niste rezultate?
-
@eminemscu Noi suntem out. N-am putut tine pasul cu loturile lor de 600 + milioane
-
@VlaD-I
Pare rau. Au vandut mai bine(bulan) sau au fost mai activi?
La noi este etapa decisiva astazi. Cred ca avem nevoie de o singura victorie din trei meciuri ce le avem cu adversarii. -
@eminemscu Bafta DIEGO!
-
@eminemscu
E ceva cu indonezienii de vand mult mai bine decat oricine altcineva. Au vandut mult mai bine ca noi din ziua 1. -
@VlaD-I said in World Crew Championship - WCC 2016:
@eminemscu
E ceva cu indonezienii de vand mult mai bine decat oricine altcineva. Au vandut mult mai bine ca noi din ziua 1.Acelasi lucru ne-am intrebat si noi....in fiecare an cate un echipaj suspect
-
@.foică. Nu cred ca aveti dreptate
sunt doar mai activi si ii avantajeaza fusul orar la transferuri...la ei prima simulare de transferuri incepe la ora 8 dimineata iar la noi 3 dimineata. In WNT (turneul pe natiuni) au ajuns un finala unde joaca contra Braziliei deci ma indoiesc ca au un hack la nivel de comunitate
-
@NeverBackDown-2oo9 Nici ca-s mai activi nu e un raspuns corect. Atat timp cat noi avem 4 jucatori pe lista de transferuri mereu, nu mai e vorba de activitate sau nu. Noi ne chinuim sa vindem un jucator la 1.2 x o zi intreaga (nu accidentat sau ceva) si ei dau de 100 mil la sesiune.
Ok, sunt de acord ca nu doar lotul castiga o batalie, dar cand tu ai 100 mil, adversarul 200, apoi ai 200, adversarul 400, si tot asa, la un moment dat o mai iei si in freza, n-ai ce face.
Si cu toate astea, eram pe drumul cel bun, si, ca sa vezi, am luat o caruta de rosii exact cand nu era cazul, jucand normal si etc. Asta a pus capac si am pierdut.
Ura si la gara. -
Si eu am luat in ultima etapa 2 rosii jucand agresiv la arbitru galben, iar pe tot parcusul CB-ului am jucat aproape numai extrem si am luat doar 1 rosu pe la inceput. Alex nu a vandut nimic timp de 5-6 zile, avand mereu 4 jucatori pe lista. Evident ca in ultima etapa nu ne-a iesit nimic si am luat bataie si noi.
-
Cu transferurile nu mai e nici un echilibru,in CB-ul asta am avut de doua ori cate 5 zile consecutive in care nu am dat nimic,deci practic jumate CB-ul asta n-am vandut#lol
-
@farcasalexxx Mda sunt unele echipe parca blestemate la transferuri...asa am patit contra KOKA jucand cu ob 1 si am terminat cu a 5 a echipa ca valoare fiind activ la toate simularile de transferuri...iti trebuie inspiratie si noroc in astfel de momente .