• Hungarian Users

  Sziasztok az a kérdésem ,hogy ugyé a pénzt azt át lehet utalni a malac perselybe, ennek mi a lényege ? Ha pld, nekem van 40 millióm és átteszem a malac perselybe és véget ér a bajnokság ,akkor elvész a pénz ? Egy fordulú van hátra, mit érdemes csinálni vele ? Vagy már mindegy ?

 • Hungarian Users

  @polesterv A pénzed nem viszed át a következő ligába csak a patkóidat.A perselybeutalás lényege,hogy az átutalt pénz kamatozik.Persze ha 1 forduló van,akkor már lényegtelen.Meg van egy olyan mérföldkő is,hogy az összes pénzed átutalod.Sőt 2 ilyen is van.Egy a kezdő szintnél,ahol egyszer kell átutalnod a teljes összeget a bankszámlára.Egy pedig a profi szintnél,ahol 500-szor kell átutalnod a teljesösszeget.Mindkettő teljesítéséért bonuscoinst kapsz.

 • Hungarian Users

  Köszönöm a választ ,mostmár világos. Mekkora összeg az amit érdemes berakni? Mekkora a kamat százalék ?

 • Hungarian Users

  @polesterv kicsi..😀 ..de a mérföldkő teljesítéséhez a teljes összeget át kell utalnod.Tehát ha a szimuláció kezdése előtt mondjuk 1 órával átutalod,akkor kapsz egy kis kamatot és közelebb kerülsz a mérföldkő teljesítéséhez.Ha letelt a szimu,akkor újra kiveheted és gazdálkodhatsz belőle.Majd a következő forduló előtt megint átutalod és így tovább és így tovább...Én miután teljesítettem az 500 átutalást,már nem foglalkozom vele,azaz nem utalgatok.

 • Community Manager

  Kettő százalék.