Menedzserpont
-
Üdv. egy olyan kérdésem lenne, hogy azt a mérföldkövet amelyben 10.000 menedzserpontot kell egy szezon alatt gyűjteni, azt hogy lehet elérni? A rekordom a West ham-el szerzett 5380 pont, de úgy hogy bajnok és kupagyőztes is vagyok.
Olyan gondolatom támadt hogy a 10.000 pont akkor teljesíthető ha mondjuk egy 20 csapatos bajnokságban egy 16-os célú csapattal megnyerem a bajnokságot + a kupát! Talán akkor összejön...
Mi a véleményetek, aki megszerezte már ezt a mérföldkövet valami tanácsot tud adni?
Köszi. A játék amúgy király, imádom -
@csipaaa probalj meg olyan ligat keresni ahol telt haz van (menedzserekre ertem) es ahogy irtad kiscsapattal elre torni. a helyzet, hogy ez meg nekem is hianyzik, de en ilyenbe gondolkodok. (eddig nekem max 7 ezer valamennyi volt...)
-
amennyiben a 20 csapatosat 4-en játsszátok végig akkor semmi esély.
-
Szia!
Javaslatom a Brazil első liga. -
Hát gondolom 20 csapatnál 20 menedzser is kell és megnyerni mindent és bajnokin sem kikapni sokszor max 1 szer. Na és persze kis csapattal azt viszont én sem tudom hogy esetleg ha sok a tábor az rontja a helyezésedet vagy nem ?Esetleg erről tud valaki valamit?Mert volt olyan hogy rosszabb helyezésű menedzser megelőzött a végére és nem nyert kupát igaz én sem
-
@zsubrák Talán nem kell 20 csapatos liga,viszont 16-nál kevesebbnél esélytelen.Alacsony célkitűzés,végig aktív managerek,1. fordulótól 1. hely és a kupa megnyerése-ezekkel összejöhet a 10ezer.A tábor a játék része,tehát az esélyeket nem rontja,hacsak nem ellened vetik be s kikapsz..
azért előzhetett meg,mert esetleg a kitűzött céljához képest ő jobban teljesített..pl .14.céllal beért a 3. helyre s te esetleg 8-as céllal 2. lettél
-
Hú, köszönöm a tanácsokat, sokat segitettetek!