• Dutch Users

  hoii ik heb een supergoed teammet de beste tactiek met kwaliteit van 95+
  maar ik speel kwa agressie normaal/voorzichtig en dan krijg ik rode kaarten terwijl de tegenstander agresief speelt met de strengste scheids en hij krijgt bijna geen kaarten. dit gebeurt nu al 3x in 5 wedstrijden.
  als ik dus met de beste tactiek speel met een team van 95+ spelers dan verlies ik puur alleen door de rode kaart van teams met kwaliteit van 60-70..
  dan verlies ik een middenvelder of aanvaller en dan komt diegene met zijn 60-70 aanvallers door mijn 4 verdedigers van 95+ heen dan is wel raar en onlogisch.
  dat is net als in de echte wereld barcelona of madrid verliest thuis van roda jc of excelsior door alleen 1 speler minder.
  dus ik verlies puur alleen van hele slechte teams die onderaan staan door de rode kaart en dat terwijl de tegenstander veel agresiever speelt met de strengste scheids en hele slechte tactiek. en in de echte wereld kan rode kaarten ook wel invloed hebben maar niet dat je als barcelona of madrid zijnde thuis verliest van roda jc door een rode kaart met 0-3 want zoals ik al zei me tactiek en team is erg goed en door de rode kaart verlies ik alles met grote cijfers terwijl ik andere wedstrijden wel gewoon win met 6-0. rode kaarten zijn te extreem.

 • Moderator NL

  @tony-vd_nl

  En wat is je vraag?

  Het Hulp forum is bedoeld voor het stellen van OSM gerelateerde vragen of het melden van een bug.

  Je mag je verhaaltje dus wat mij betreft in onderstaand topic plaatsen:

  https://forum.onlinesoccermanager.nl/topic/559/discussietopic-nieuwe-updates/163