Battlepedia • @ioanmaties Si asta este o strategie? Daca vrei sa demonstrezi ce poti o dovedesti in meciurile directe nu stand panda la simulare sa cumperi un jucator de pe lista fortand adversarul sa greseasca...o luati prea in serios cu rivaliatea asta...haideti sa nu uitam ca jucam intre noi si sa incercam sa o facem cat mai fairplay • @farcasalexxx
  @IoanMaties

  Avand in vedere ca opiniile sunt diversificate , mai astept sa dezbatem aceste aspecte • @neverbackdown-2oo9 E un joc si nu eliminam transferurile intre adversari doar ca sa nu foloseasca unii anumite trucuri. Se transfera 24 de ore din 24, deci nu conteaza ca e simulare sau nu. Transferurile ilegale sunt definite in regulament, iar astea de care vorbim noi, nu fac parte din aceasta categorie. 😀 Sa primesc Tc la simulare o fi fairplay?😊 • De curiozitate.....la WNT s-au interzis de tot transferurile intre manageri sau doar intre coechipieri ? Nu am urmarit competitia , dar se mentiona mai sus ceva despre asta • @ioanmaties Vorbesc din experienta ca am intalnit cazuri de genul si nu mi se pare corect lucrul acesta.

  Da Florin atat la turneul pe natiuni WNT cat si la cel pe echipaje WCC au fost scoase transferurile pentru a se evita acest lucru...anii trecuti au fost multe probleme pe acest subiect si multe conturi inchise si atunci asa au rezolvat orice problema


 • Community Manager

  Intre coechipieri e ok sa se interzica transferurile, dar cu adversarul, nu vad de ce, doar ca eu unul nu as cumpara de la adversar ca sa ii umplu buzunarul . Nu ar fi un dezavantaj fata de echipajul meu 😉 .Adversarul poate are un jucator bun pe scout si asteapta sa vanda si eu ce fac, il ajut :)))))))))))) • Deci , in principiu vom scoate doar transferurile intre coechipieri
  ,,,,mai astept insa si alte pareri argumentate • @philips170 Razvan nu am vorbit de asa ceva ca nu face nimeni asa o binefacere...

  Eu mi-am spus parerea si cum vad eu lucrurile iar din punctul meu de vedere asta este cea mai corecta si inteleapta decizie sa se anuleze transferurile intre manageri doar cele catre computer sa fie acceptate si asa evitam orice discutie plus ca astea sunt si regulile din celelalte competitii care mai sunt organizate


 • Community Manager

  @neverbackdown-2oo9
  Da, de aia am zis si eu, cu adversarul in CB nu cred ca ar face careva transferuri sa-l ajute in detrimentul echipajului propriu 😉 cel mai bine lasate doar cele catre PC ca sa fie treaba treaba 😉 ca si fara transferuri din lista ne dezavantajeaza pe toti. Sa ramana lista si scoutul si e ok .


 • Romanian Moderator

  Parerea mea ca in Battlepedia ar trebui interzise doar transferurile intre colegi. Ca organizatorul CCR sau Echro doreste sa interzica intre manageri e alta mancare de peste... N-are decat s-o faca, iar cine participa se supune ca deh, astea sunt regulile (la fel ca-n WNT).
  Dar la fel de bine poate sa nu adauge aceasta regula (suplimentara fata de Battlepedia) si sa avem voie sa transferam de la adversar. Poate un oponent are un jucator de care chiar am nevoie, ca altfel nu pot completa primul 11...de ce sa fiu impiedicat sa-l iau? Repet, daca se introduce suplimentar regula sa nu iau nici de la adversari, atunci asta e... Dar in Battlepedia n-ar trebui interzis decat intre colegi.
  Asta consider eu, dar oricum nu ma supar daca faceti altfel. • @raul_alessio perfect de acord si eu! 👍 • » se adaugă puncte egale cu 2 ori diferența de obiectiv ale fiecărei echipe - la punctul asta nu este corecta traducerea din engleza. Goal difference inseamna golaveraj. • Am citit putin ce s-a discutat pe aici. Nu m-am uitat inca pe traducere, dar o sa o verific si pe aceea, ca vad ca au fost cateva cometarii legate si de ea.

  In problema transferurilor, sunt 2 dezbateri ce trebuie facute:

  1.Transferurile intre coechipieri

  Parerea mea este ca nu ar trebui interzise, pentru ca mai exista cazuri de urgenta, precum accidentari/suspendari, doar trebuie niste reguli stricte.
  Parerea mea este ca aceste transferuri se pot efectua(la x1 ca se poate), dar doar cu o explicatie clara si plauzibila.

  De exemplu:
  X a cumparat de la coechipierul Y un fundas pentru ca in orice caz posibil, trebuia sa joace cu un jucator pe alta pozitie, iar pe lista nu erau jucatori pe care ii putea lua ca sa repare acest lucru (nu vorbim aici de jucatori de 50 cand ai echipa cu jucatori de minim 80).

  Aceasta este doar o schita/propunere in acest caz, ce va putea fi actualizata daca se zice ca e o idee buna!

  2.Transferuri intre adversari

  Pentru a rezolva problema cu transferurile inainte de simulare, se poate pune conditia sa nu se transfere cu 30 minute inainte de simulare de la adversar care are meci direct cu un coechipier, in rest transferurile se pot realiza dupa cum negociaza managerii, parerea mea.

  Voi mai reveni cu propuneri cand am idei si imi permite timpul 😉