Sugestii pentru forumul OSM


 • Salut, sper sa citit tot pana jos, si sa-mi spuneti intr-un raspuns, ce ar trebui modificat la ideeile mele, si daca sunt bune/rele, orice raspuns e binevenit. Sa incepem:

  • Sugestie #1: "Cod Promo"
   In fiecare saptamana sa se dea un cod promotional de maxim 50 boss coins (bc). "Smecheria" este ca nu se va sti cand se va da, adica se poate da Luni, sau Marti, sau sapt viitoare sa se dea Duminica, tot asa, sa se schimbe, data si ora aparitiei codului promotional. P.S.: Stiu ca este de munca, dar ar fi genial daca s-ar adauga si un minim de post-uri facute intr-o saptamana sa vezi un anumit topic.

  • Sugestie #2: "O miza mai mare"
   Sansa de a ajunge un membru staff este chiar unica, si de ce sa nu ne folosim de acest lucru? In ce consta? Daca un membru ajuta persoanele la sectiunea suport, este activ si va fi recomandat de cel putin 3 jucatori, si de un membru staff, sa intre in staff-ul romaniei. P.S.: Mai trebuie editata aceasta sugestie.

  • Sugestie #3: "Sa castigam ceva totusi nu?"
   Aici cred ca ne complicam dar de ce nu, sa existe un sistem de achievement care sa genereze coduri promotionale la realizarea lor. Sau, mai simplu sa se introduca in joc cateva achievementuri noi, pentru forum, si sa iti revendici premiul exact ca la celelalte achievemnturi. Simplu.

  P.S.: O sa mai revin cu cateva. Astept parerea pentru acestea momentan.


 • @gabyadrian Pentru prima sugestie nu o sa avem suportul GB iar sa gasim pe cineva sa plateasca in fiecare saptamana 50 BC de dragul a catorva postari nu este simplu. Deocamdata suntem mai mult decat suficienti in staff-ul RO iar daca o sa fie nevoie de un nou membru cu siguranta o persoana care este activa pe forum si se dovedeste a fi o persoana serioasa si apta pentru o functie in staff va fi recomandata pentru asa ceva. Sugestia 3 ar putea fi propusa celor de la GB daca am mai lucra putin la ea si am gandi ceva care sa fie mai concret. Nu este o idee rea sa avem niste realizari care sa fie in legatura cu forumul ceva gen: sa reusesti 500 de postari pe forum...sa reusesti 500 la reputatie...sa gasesti 100 de urmaritori etc

  Bine gandit Gaby :thumbsup_tone2:


 • @NeverBackDown-2oo9 Salut,
  apreciez totusi ca ai citit tot, sincer chiar m-a motivat sa fac ideea nr. 4:

  • Sugestie #4: "Un titlu maret, pentru un manager maret"
   Numai din titlu ati descoperit ideea asai? Uite cum sta treaba (prezint exact cum mi-am imaginat eu): In fiecare luna un membru staff al formului, sau chiar un membru sa creeze o liga (in care se va desfasura evenimentul respectiv), in tip ce se creeaza un topic intitulat "Managerul Lunii". In acest topic sa se posteze tara (liga), in care se va desfasura acest eveniment, si numarul de locuri (cluburi) disponibile (trebuie sa se scrie si numele echipelor, dar sa nu se scrie si obiectivul necesar, sa nu se scrie cat costa echipa s.a.m.d. sa fie surpriza, iar primul care isi va alege echipa cred ca va fi foarte norocos). Partea palpitanta? Nu stii in ce zi a lunii incepe, deci trebuie sa stai cu ochii pe forum pentru a participa la acest eveniment. La un asa eveniment ai nevoie si de un premiu, iar din titlu v-ati dat seama. Exact, castigatorul sa primeasca un titlu neoficial (numele titlului il va dezvolta staff-ul romaniei / poate daca sunt creativi pentru fiecare luna un alt titlu, diferit pentru deosebirea celorlalte, castigul fiecarui membru sa fie unic). Daca castigi acest eveniment de 10 ori, vei avea un loc in campionatul mondial a anului viitor. Cum se va tine evidenta? Foarte simplu, tot in acel topic, pentru ca formatul va fi asa: Postarea care anunta inceperea evenimentului (ce am spus mai sus, se scrie liga, nr. de locuri, si ce mai vreti voi), apoi primii utilizatori care au raspuns la topicul respectiv, si ating numarul maxim de locuri permise in liga respectiva, vor fi selectati evident. Daca sunt comentarii in + se vor sterge, iar la topicul se va inchide (cred ca se poate redeschide, daca nu, o sa gasiti voi o solutie), iar cand se va termina, castigatorul va fi anuntat in acel topic. Dupa aceea, se va posta din nou (tot in acelasi topic, alta liga / alt eveniment). Sper ca se stie ca scurtarea timpului sau orice alt ceva care sa ajute persoanele folosind bc va fi dezactivat. Daca parasesti/demisionezi/devii inactiv si esti inscris in concurs vei ajugne pe lista neagra acestui concurs. Voi aprofunda mai mult aceasta sugestie la cerere. Daca cineva vrea sa creeze liga pentru urmatorul sezon, sa dea PM la cineva care se va ocupa de acest eveniment si se va aranja. Dar in acelasi timp sa furnizeze informatiile necesare pentru eveniment ca staff-ul sa stie ce sa posteze si cand. Liga se va creea cand exista numarul de participanti.

  P.S.: Daca se va ajunge sa se puna in practica, vreau sa anunt ca eu voi creea prima liga daca este permis.


 • *Daca castigi acest eveniment de 10 ori, vei avea un loc in campionatul mondial a anului viitor. * Selectiile pt mondial nu tine de staful RO.

  Si ...! O competitie nu trebuie sa tina de noroc! Ca altfel era extragere lotto..Toti managerii trebuie sa plece cu aceleasi sanse. Fara diferente de lot.
  In mare parte..competitia asta cu managerul lunii e o idee buna, doar cu inscrierea o sa fie mai greu... 20 de manageri se pot inscrie in 5 min daca e atractiva competia (e de ajuns sa vada unul pt a anunta tot echipajul...) Poate fii o regula..3 membri per echipaj.


 • @StoianMihai Salut,
  apreciez că-mi aprofundezi sugestia, acum că mă gândesc ai dreptate cu regula de max. 3 persoane dintr-un echipaj. Si sansele vor fi partial egale. Depinde de ce echipă alege fiecare.

 • Community Manager

  @gabyadrian said in Sugestii pentru forumul OSM:

  Partea palpitanta? Nu stii in ce zi a lunii incepe, deci trebuie sa stai cu ochii pe forum pentru a participa la acest eveniment.

  Nu trebuie sa intri pe forum, dai 'watching' si vezi cand se anunta la notificari 😉


 • @philips170 Salut,
  Atunci un nou topic pentru fiecare luna, sters cel vechi.


 • @gabyadrian Nu trebuie sters cel vechi ca se poate modifica titlul in fiecare luna sau editie si lasat doar postarile clasamentelor din editiile trecute

  Inca o idee buna Gabi :thumbsup_tone2: doar ca este greu sa faci in fiecare luna o competitie insa putem face pe editii cat timp o sa fie doritori.


 • Alte pareri? 🆗


 • Lucrurile sunt relativ simple. Pe langa competitiile clasice, ar mai putea fi adaugate cateva unde sa poata participa si cei care nu sunt prea familiarizati cu zona asta. Un topic Calendar competitii nu ar strica, sa se stie din timp ce si cum. Este un grup pe facebook unde am putea incerca sa promovam competitiile astea. E adevarat ca multi de acolo nu sunt seriosi si nu stim cat se poate pune baza in ei, dar trebuie pornit de undeva. De altfel, pe langa promovarea competitiilor trebuie promovat si regulamentul, pentru ca degeaba se ofera titlul de managerul lunii daca un anumit 'Popescu Ioan' intra si joaca de pe vreo 5 conturi.
  Jocul are limitarile lui, managerii sunt cei care sunt, ca sa faci lucruri marete trebuie sa pornesti de la baza.

 • Community Manager

  @ioanmaties said in Sugestii pentru forumul OSM:

  Lucrurile sunt relativ simple. Pe langa competitiile clasice, ar mai putea fi adaugate cateva unde sa poata participa si cei care nu sunt prea familiarizati cu zona asta. Un topic Calendar competitii nu ar strica, sa se stie din timp ce si cum. Este un grup pe facebook unde am putea incerca sa promovam competitiile astea. E adevarat ca multi de acolo nu sunt seriosi si nu stim cat se poate pune baza in ei, dar trebuie pornit de undeva. De altfel, pe langa promovarea competitiilor trebuie promovat si regulamentul, pentru ca degeaba se ofera titlul de managerul lunii daca un anumit 'Popescu Ioan' intra si joaca de pe vreo 5 conturi.
  Jocul are limitarile lui, managerii sunt cei care sunt, ca sa faci lucruri marete trebuie sa pornesti de la baza.

  Se vor controla toti managerii inscrisi iar cei care incalca regulamentul vor suporta consecintele 😉