Navigation

• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Search

Sugestie pentru joc

Discuții generale
    13
    23
    3564
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • xSnappy
      xSnappy Romanian Users last edited by

Salut ! Am 2 sugestii pentru joc . Aceea fiind 💯

• Sa se adauge UEFA SI EUROPA League
      • Sa cautam un jucator pe care il vrem folosind un nou buton pentru joc cauta jucator punandu-i doar numele si totodata primimd oferte.

Daca se accepta propunerile jocul poate fi mult mai interesant .

NeverBackDown 2oo9 1 Reply Last reply Reply Quote 3
      • NeverBackDown 2oo9
        NeverBackDown 2oo9 @xSnappy last edited by

@xsnappy Salut! Prima sugestie a mai fost discutata si este prea dificil de realizat acest lucru dar totusi veniti cu ceva propuneri exacte sa vedem daca ii dam de cap. Cum va imaginati voi ca se poate totusi juca in Champions si Europa League? La fel si cu propunerea despre un anume jucator cu scout-ul...mai multe detalii daca se poate ca asa nu ne baga nimeni in seama.

xSnappy 1 Reply Last reply Reply Quote 1
        • raul_alessio
          raul_alessio Romanian Moderator last edited by

Champions League si Europa League in acest joc se pot juca doar in format tip campionat (plus Cupa optional).

Champions League 2016/2017:
          http://ro.onlinesoccermanager.com/LeagueTypes/League/31
          http://ro.onlinesoccermanager.com/LeagueTypes/League/1045

Europa League 2016/2017:
          http://ro.onlinesoccermanager.com/LeagueTypes/League/1020
          http://ro.onlinesoccermanager.com/LeagueTypes/League/1021

Ligile din acest sezon vor fi updatate in curand.

Mirica123 1 Reply Last reply Reply Quote 3
          • xSnappy
            xSnappy Romanian Users @NeverBackDown 2oo9 last edited by

@neverbackdown-2oo9 said in Sugestie pentru joc:

@xsnappy Salut! Prima sugestie a mai fost discutata si este prea dificil de realizat acest lucru dar totusi veniti cu ceva propuneri exacte sa vedem daca ii dam de cap. Cum va imaginati voi ca se poate totusi juca in Champions si Europa League? La fel si cu propunerea despre un anume jucator cu scout-ul...mai multe detalii daca se poate ca asa nu ne baga nimeni in seama.

Pai sa se faca 2 categorii in meniul jocului , UNa de uefa , cealalta de europa si sa fie trageri la sort pe o data fixa , la fiecare final de sezon echipa de pe locurile 1 2 ajung in UEfa iar celelalte pana la un anumit loc , in europa .

A 2 a : Tot asa la Scout trebuie adaugat ,,Cauta un anumit jucator '' si primim oferte .

Mai am o propunere : sa vedem meciul live cand e sa jucam .

IoanMaties 1 Reply Last reply Reply Quote 1
            • IoanMaties
              IoanMaties @xSnappy last edited by

@xsnappy Nu e asa simplu sa faci asa ceva. Jocul asta are tiparele lui si nu poate fi modificat cum avem noi chef.

Fireman one 1 Reply Last reply Reply Quote 1
              • Fireman one
                Fireman one Romanian Users @IoanMaties last edited by

@ioanmaties In jocul Planetarium Manager, se poate schimba tactica in timpul simularii, in sensul ca poti seta ca dintr-un anumit minut sa joci altceva, jucatorii ii schimbi daca vrei sau nu, daca esti condus, poti bifa sa iti schimbi stilul, daca tu conduci poti bifa de exemplu ca din minutul 85 sa treci in ultradefensiv si tot asa. In afara faptului ca OSM are jucatori ...reali( asta e singurul aspect atragator), este limitat la obtiuni si din ce in ce mai scump. Plus alte aspecte ....

fc10red IoanMaties 2 Replies Last reply Reply Quote 2
                • fc10red
                  fc10red @Fireman one last edited by

@fireman-one imi amintesc ca am jucat candva jocuri care iti permiteau sa faci setari cum zici tu, daca esti condus in minutul x se se schimbe automat tactica. Nu stiu daca era pe bune sau de forma. Mai erau managere online care iti permiteau sa te uiti la meci LIVE si sa faci schimbari in timpul meciului.

Ar fi ceva ca GB sa implementeze astea intr-un nou joc BETA, sa vada daca e jucat ori ba.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                  • IoanMaties
                    IoanMaties @Fireman one last edited by

@fireman-one Nu zice nimeni ca nu ar fi faine asemenea optiuni, dar nu prea si-a aratat Gamebasics disponibilitatea sa faca mari modificari jocului.

• fc10red
                      fc10red last edited by

Daca mi se permite, vin si eu cu o propunere pentru joc.

La mesaje private sa ai optiunea de a atasa un fisier, fie el si temporar, pentru 24-48 ore.

Mi se pare foarte util in conditiile in care vrei sa trimiti o poza, sa numai fie nevoie sa uploadezi poza pe un alt host si sa trimiti link-ul.

Roberto Ayza 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                      • Roberto Ayza
                        Roberto Ayza @fc10red last edited by

@fc10red

Bună propunere

• bbdanbb
                          bbdanbb Romanian Users last edited by

Buna ideea dar deja aici intram la insta stories si facebook stories. Dar sustin ca e o idee buna totusi.

• Mirica123
                            Mirica123 Romanian Users last edited by

Si mie mi-ar place foarte mult sa se faca chestiile astea..ar fii mult mai interesant

• Mirica123
                              Mirica123 Romanian Users @raul_alessio last edited by

@raul_alessio Chiar nu exista nicio pozibilitate pentru un update la joc ? adaca sa fie Europa League si totul,pentru a putea fii mult mai interesant..oricum este super dar nu ar strica ceva nou.

raul_alessio 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                              • raul_alessio
                                raul_alessio Romanian Moderator @Mirica123 last edited by

@mirica123 Din pacate nu. Acesta este conceptul jocului, ca la sfarsitul unui sezon liga sa se reseteze.

• Mirica123
                                  Mirica123 Romanian Users last edited by

Pe viitor ar fii ceva frumos,oricum este destul de ok,un joc foarte reusit.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                  • Edeenia
                                    Edeenia last edited by

Jocul a evoluat mult fata de cum era in trecut,cred ca se putea si mai bine !

• Smo0KinG
                                      Smo0KinG Romanian Users last edited by

E interesant ce spui.. imi place ideea, dar eu unul personal nu cred ca se va adauga asa ceva, deoarece jocul a plecat inca de la inceput cu un anumit sistem, adica acesta care este acum.. A ok ca s-a schimbat intre timp desygn-unul si anumite chestii legate de scout, transferuri, antrenamente asta e altceva, deoarece nu e foarte greu de facut, dar europa league si champions league e greu, asta inseamna ca trebuie sa ramai pe un singur club o durata mai lunga de timp, si multe altele... Inca odata ma repet, imi place ideea ta, dar nu cred ca se va concretiza nimic din ceea ce spui, asta e..

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                      • Boban Dinamo
                                        Boban Dinamo Romanian Users last edited by

sa putem schimba numele de manager de cel putin 2 ori

philips170 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                        • philips170
                                          philips170 Community Manager @Boban Dinamo last edited by

@boban-dinamo said in Sugestie pentru joc:

sa putem schimba numele de manager de cel putin 2 ori

Sa se poata trisa mai usor, nu ? 😉

• Boban Dinamo
                                            Boban Dinamo Romanian Users last edited by

nuu!! nu ma refer la asta dar nu-mi prea place numele de manager care il am

IoanMaties philips170 2 Replies Last reply Reply Quote 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2