menejer puanı sıkıntısı
-
merhabalar. 39 sezon oynadım. toplamda 108,619 olması gereken puanım şu an 19,424. bu kadar fark nasıl oluyor pardon
-
Merhaba @sır-murat-ferguson menajer profilinizde 4 slot bulunmaktadır. Bu slotlarin toplam menajer puani profilinizde görünse dahi sizin menajer puanınızı belirlemez. Sizin menajer puanınız 4 slottan en yüksek puana sahip olan slotunuzdur. 19.424 menajer puaninizin olmasının sebebi budur.
-
@manhay said in menejer puanı sıkıntısı:
Merhaba @sır-murat-ferguson menajer profilinizde 4 slot bulunmaktadır. Bu slotlarin toplam menajer puani profilinizde görünse dahi sizin menajer puanınızı belirlemez. Sizin menajer puanınız 4 slottan en yüksek puana sahip olan slotunuzdur. 19.424 menajer puaninizin olmasının sebebi budur.
slot ne demek oluyor? cahilliğime verin bilmiyorum ne olduğunu
-
Estağfurullah bilmemek değil ogrenmemek ayıp, bakın benim de normalde 113.341 puanım var ama bu geçerli değil. Bir slottaki en yüksek menajer puanınız asıl menajer puaninizdir. Bu şekilde benim menajer puanım 42.497dir.
-
@manhay teşekkür ederim
-
@sır-murat-ferguson rica ederim. İyi oyunlar
-
@manhay said in menejer puanı sıkıntısı:
Sorularınızı cevabı için aşağıdaki linki de kontrol edebilirsiniz
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/17748/sıkça-sorulan-sorular-sss/7