Problema cu contul
-
Salut , jucam OSM de pe contul de facebook , iar astazi cand am intrat pe aplicatie de pe telefon mi-a cerut sa aleg un cont google (fiind logat pe telefon cu 2 ) si am ales unul dintre ele , dupa ce am ales contul nu mai aveam nimic nici echipele care le aveam nici trofeele , practic era alt cont . Si as vrea sa stiu cum as putea sa recuperez acel cont care l-am avut inainte .
P.S: dupa ce am vazut treaba asta pe aplicatie am intrat pe calculator de pe browser , si acolo sa schimbat contul . Pot sa stiu si eu ce s-a intamplat .. -
Deci, sa inteleg: pe FB si pe web ai contul tau, iar pe telefon ai un cont nou cum ar veni, luat de la 0, pt ca te-ai logat cu un cont de google?
Daca da, atunci cand te pune sa alegi un cont de google, da-i back, si alege "am deja cont" si pui datele contului tau. -
peste tot am cont nou , cu alt nume ....
-
Daca va ajuta stiu numele care l-am avut inainte si am si un screenshot in telefon ...
-
@tivaalex
Poti posta -
Asta este poza cu contul care era pe pagina de facebook pe care o folosesc eu , care pur si simplu a disparut
(eu sunt cel din dreapta care era manager al echipei borussia Monchengladbach).
-
@tivaalex said in Problema cu contul:
https://imgur.com/P1hLYsY (acesta este link-ul cu poza , nu stiu cum sa atasez poza)
Asta este poza cu contul care era pe pagina de facebook pe care o folosesc eu , care pur si simplu a disparut
(eu sunt cel din dreapta care era manager al echipei borussia Monchengladbach).
-
@tivaalex va multumesc ca ma ajutati cu problema mea .
-
This post is deleted! -
si un raspuns la problema mea ?
-
@sebialex1 said in Problema cu contul:
@tivaalex hai ca rezolvati si voi problema
-
Am raportat problema , insa te rog completeaza formuralul de mai sus
mersi -
@foică scuza-ma sunt mai orb din fire , care formular ?
-
@tivaalex Da eu tot nu am inteles cu ce te putem ajuta...Esti conectat cu mai multe conturi si doresti sa ramai doar cu unu? De pe aplicatia OSM din meniul principal ai in stanga sus butonul pentru setari si pe urma iti apare in dreapta jos sa te deconectezi si intri cu ce cont doresti. De pe browser tot in stanga dupa ce apesi gasesti jos de tot "Iesi din cont"
Daca nu am inteles bine completeaza formularul acesta:
Login: (Numele de login al utilizatorului cu bug-ul)
Contul: (Principal, S1, S2, S3)
Numărul ligii:
Data și ora bug-ului: (Cât mai exact cu putință, ca să poată programatorii să caute în jurnalele de erori)
Platforma: (Sait, Facebook, Android, iPhone, iPad) ***
Capturile de ecran: (Ecran întreg - linkul (adresa URL) și ora să fie prezente - vezi mai jos pentru instrucțiuni despre publicarea capturilor de ecran)
Descrierea pas cu pas a bug-ului: (La modul ideal, aici descrii fiecare pas pe care îl faci ca să reproduci bug-ul) -
Login: Folosesc contul de facebook (nu as vrea sa-l mentionez aici daca este nevoie il voi scrie undeva)
Contul: Toate sloturile
Numărul ligii:
Data și ora bug-ului: 07.09.2017 ora 23:00 o ora plus/minus
Platforma: (Sait, Facebook, Android, iPhone, iPad) *** Facebook/android
Capturile de ecran: (Ecran întreg - linkul (adresa URL) și ora să fie prezente - vezi mai jos pentru instrucțiuni despre publicarea capturilor de ecran) https://imgur.com/P1hLYsY acesta este contul numele fiind cel al managerului de la Borussia mochengladbach.
Descrierea pas cu pas a bug-ului: (La modul ideal, aici descrii fiecare pas pe care îl faci ca să reproduci bug-ul) In seara de 07,09 am intrat pe aplicatie sa imi fac echipele in momentul in care se incarca jocul mi sa cerut sa aleg unul dintre conturile google play pe care le folosesc ( pentru ca eu folosesc 2 ) dupa ce am ales unul dintre ele pur si simplu a disparut contul pe care il aveam pe acest cont facebook si care era logat pe aplicatia de pe telefon . Mai tarziu realizand ca eu aveam un cont de OSM pe acelas e-mail pe care era si contul de facebook , iar intr-un fel contul care era pe e-mail si ma logam de cat pe site-ul OSM care nu-l mai folosesc de ceva vreme fiindca uitasem parola l-a inlocuit pe cel care il aveam pe facebook .Am dezinstalat aplicatia si apoi am instalato inapoi dar ciudat este ca nu mai imi cere sa ma loghez cu un anumit cont , intra direct pe acel cont . Acuma nu stiu cat de bine am explicat problema pentru ca e destul de aiurea ce s-a intamplat , daca e nevoie facem o conferinta pe skype/discord/ts pentru a explica mai bine problema . -
@tivaalex Am inteles problema...ai incercat cum am zis? Intri pe aplicatie si din setari dai deconectare si iti alegi contul pe care il vrei. Am incercat la mine si merge asa.
-
da , am incercat si nu merge , daca ai si alte intrebari spune-mi ca sunt sigur ca n-ai inteles tot pentru ca nici eu nu am explicat prea bine .
-
Ai incercat si deconectat de la facebook ?
-
am incercat , am si dezinstalat facebook/osm ... dar nimic .
-
@tivaalex Intra in setarile telefonului, aplicatii, pe OSM, si ai pe acolo sa stergi cache si datele....stergi aceste date si cache, apoi intra in joc, si nu vei mai avea niciun cont logat.