Prośba o pomoc
-
Czy może ktoś wytłumaczyć każdy z punktów przy ustawieniach ligi, proszę
-
Mam też po PL , ale również proszę o omówienie
-
@wujek99 said in Prośba o pomoc:
Czy może ktoś wytłumaczyć każdy z punktów przy ustawieniach ligi, proszę
Ja Ci wytłumaczę.Wyłączając każdą jedną z opcji dostajesz mniej punktów menedżerskich do rankingu ;).
Zazwyczaj część wyłącza się je w momencie kiedy my biedni Polacy gramy turnieje typu MP czy też MPP,ale i w międzynarodowych rozgrywkach tak się robi Wtedy odpadają np.obozy czy też tajne. -
Ok ale niektórych rankingi nie interesują tylko chęć zagrania ze znajomymi i nie o to pytałem..
Proszę tylko o pomoc, co oznaczać będzie jeśli wyłączę:
ZASILANIE KONTA KLUBU
LICZNIKI CZASU -
@wujek99 licznik czasu -zapewne chodzi o fakt,że nie będziesz mógł przyspieszyć treningu czy też scauta,a co to oznacza?A no fakt iż ma to związek z monetami które należy zazwyczaj sobie kupić.czyli zasilenie konta klubu.
-
Ale z tego wiem kupować monety i tak można nawet jeśli jest wyłączone ZASILANIE KONTA KLUBU bo to chodzi o całe konto tak?
Ale przy wyłączeniu ZASILANIA nie można się wspomagać przy transferach tak?
-
I super właśnie o to mi chodziło, żeby grać bez monet
Czyli po wyłączeniu obozów, zgrupowań, zasilania, skracania liczników, będą potrzebne do czegoś monety???
prócz sparingów, założenia ligi i ewentualnie 1 moneta przy każdym transferze???
-
@didierluk said in Prośba o pomoc:
Jesli brakuje Ci funduszy na zakup zawodnika to przy tej opcji nie możesz brakujących pieniędzy zrekompensować płacąc monetami.
Nie będą potrzebne.Masz rację; ).Ale można i zyskać na tym.Wyłączając wszystkie opcje zbiera się tylko dzienne bonusy.
-
Wyjaśnione, więc zamkam .