Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@stefan-joptwojmać jak dasz mi kasę na kupno monet to mogę być moderatorem. A tak poważnie nie każdy ma kilka tysięcy monet jak ty żeby szastac na prawo i lewo. Ja sam mam zaledwie 500. Większość z nas to osoby dorosłe i ma ważniejsze wydatki. Nie będzie mistrzostw trudno świat na tym się nie kończy PS czemu sam nie zostaniesz modem?
-
@stefan-joptwojmać a może jeśli w ich grupach są moderatorzy to może po prostu jakoś zamienić osoby z grup zawsze jest jakieś rozwiązanie.
-
@daroo933 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@stefan-joptwojmać jak dasz mi kasę na kupno monet to mogę być moderatorem. A tak poważnie nie każdy ma kilka tysięcy monet jak ty żeby szastac na prawo i lewo. Ja sam mam zaledwie 500. Większość z nas to osoby dorosłe i ma ważniejsze wydatki. Nie będzie mistrzostw trudno świat na tym się nie kończy
Nie szastam na lewo i prawo i też mam ważniejsze wydatki, a czeka mnie jeszcze turniej, który organizuję dla Polskiej Społeczności w którym staram się ograniczyć wydatki monet, ale złożenie poprzednio 4 lig, a teraz 6 też kosztuje i nie wypominam ile monet w to ładuję nie mając nic z tego. Czeka mnie też bitwa w kadrze w której zapewne to ja będę potencjalnym moderatorem. W perspektywie mam WCC. Takim podejściem lekceważysz też naszą pracę, co z tego, że dobrowolnie zgłosiłem się by być w "Polish Support Team", nie oznacza to, że można mieć to co robimy dla was gdzieś. Powinieneś czasami ugryźć się w język.
-
Nie rozumiem większości z Was. Moderatorzy wlewają w organizację tych Mistrzostw swój wolny czas równie dobrze mogli by go spędzić na narzekaniu. Brakuje nam bodajże 1 modka, bez listy rezerwowej. @daroo933 Ty masz problem wydać 500 monet, a ja mam zaledwie 260 i bez wahania postanowiłem nim zostać by tylko Mistrzostwa mogły się odbyć, także radził bym mniej narzekania a więcej działania. Mnie osobiście na miejscu Moderacji szlak by trafił, za cholerę nikomu się nie dogodzi.
P.S Fajnie by było, jakby lista moderatorów do ligi była dziś zamknięta -
@stefan-joptwojmać To nie będzie, świat się nie zawali.
-
@radek12_19 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@stefan-joptwojmać To nie będzie, świat się nie zawali.
Jestem tego samego zdania , nie będzie to nie będzie . Zapewne kilka osób będzie płakać w poduszkę z tego powodu , ale chyba większość ma to w nosie.
-
O w mordę dobrze, że Łukasz jest czujny zrobiłem strasznego babola! Mamy tylu moderatorów ilu trzeba! Przepraszam wszystkich, ja głupi zamiast zrobić tabelkę na 9 moderatorów to coś mi się w głowie przestawiło i zrobiłem na 12 moderatorów, a to w lidze której gramy jest 12 uczestników hahahaha
Teraz możecie nade mną się pastwić;)
-
@stefan-joptwojmać No i super
-
-
@stefan-joptwojmać hahaha To zaczynamy pastwienie Mogę pierwszy? Oczywiście z przymrużeniem oka
-
@stefan-joptwojmać Błędów nie robi ten, kto nic nie robi, było małe zamieszanie, ale gramy
-
@radek12_19 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@stefan-joptwojmać Błędów nie robi ten, kto nic nie robi, było małe zamieszanie, ale gramy
To też nie jest usprawiedliwienie, ale z drugiej strony przez tyle czasu nikt nie zauważył hehe
-
@stefan-joptwojmać Grunt, że zostało to zauważone.
-
@stefan-joptwojmać No ja dopiero zacząłem się zastanawiać jak powycinałeś te numerki 7,8,9 wśród modków, dopiero potem tu zajrzałem i wszystko jasne. Tępa jest cała społeczność osm jak widać. To będą mistrzostwa tępaków
-
Nie jest tak źle. Jak dla mnie wygląda to tak :
-
@michal_acm Koniecznie musisz wziac udzial
-
Dobra.Przenosimy się tu z losowaniem.nadal nic.Jak burdel był takowy jest nadal .
-
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Dobra.Przenosimy się tu z losowaniem,a tu nic.Jak butdel był takowy jest nadal
Widać tak lubicie najbardziej ;D