Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@huzar-shakir
Diabe艂 nie,ale kobita pewnie czasami tak -
@huzar-shakir
Wali si臋 w bani,chyba jednak p贸jd臋 ju偶 spa膰 -
Czyli po 20 te偶 odby艂a si臋 dzi艣 symulacja.
@sniki26
Pytanie czy tych 3 brakuj膮cych menago do艂膮czy. I tak niedobrze i tak niedobrze. Najsprawiedliwiej by艂oby, gdyby zrezygnowa膰 z ligi i za艂o偶y膰 j膮 raz jeszcze tym razem z okresem przygotowawczym, ale czy kto艣 chce wydawa膰 ponownie monety? Mo偶e znajd膮 si臋 nowi moderatorzy w tych ligach? Du偶o pyta艅 ma艂o czasu. -
@stefan-joptwojma膰
U nas w grupie my艣l臋,偶e ka偶dy si臋 ustawi艂. Nie ma jakich艣 spektakularnych wynik贸w niespodzianek. Je艣li wszyscy si臋 zgodz膮 to ja jestem za tym by normalnie uzna膰 wyniki pierwszej kolejki i gra膰 dalej. Sp贸藕nialscy maj膮 po prostu kar臋 i tyle -
@pimus1910 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@stefan-joptwojma膰
U nas w grupie my艣l臋,偶e ka偶dy si臋 ustawi艂. Nie ma jakich艣 spektakularnych wynik贸w niespodzianek. Je艣li wszyscy si臋 zgodz膮 to ja jestem za tym by normalnie uzna膰 wyniki pierwszej kolejki i gra膰 dalej. Sp贸藕nialscy maj膮 po prostu kar臋 i tyleZabraknie takiego jednego meczu na koniec i dopiero b臋dzie wrzask.
-
@stefan-joptwojma膰
Ja przegra艂em u siebie sw贸j mecz. U nas brakuje Corre-kt贸ry si臋 wycofa艂,PrzemkoMic na kt贸rego nie licz臋 i boskiego Romana-na kt贸rego nikt nie powinien liczy膰 czyli wrzasku nie bedzie zapyta膰 czy wszyscy si臋 zgadzaj膮 i tyle. -
@maloba
Nie licz臋 na 偶adnego z tej tr贸jki. Jedynie Viper i kondziu mog膮 mie膰 obiekcje,ale obaj grali wyjazdy i viper urwa艂 punkt. Kondziu raczej si臋 nie ustawi艂,ale mia艂 wyjazd. Wi臋c kwestia zapytania si臋 czy bierze to na klate i gramy dalej czy si臋 bawimy