Navigation

• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular

Hagyjon már békén végre!!!!!

Segítség
    2
    4
    1075
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • xxxstars
      xxxstars Hungarian Users last edited by

R...tul dühös vagyok! Majdnem agyvérzést kaptam a számítógép gusztustalan ajánlatától! Szabályozzátok már be, hogy a minimális ajánlat legalább akkora legyen amennyiért vettem a játékost! Miért kell idegesíteni az embert? Megveszek egy játékost 17 milliós játékost 27 millióért, erre másnap jön egy ajánlat a játékosra 17 millió 170 ezerért! Hát dugja fel az ajánlatát! Miunden nap ezt játsza!!!!!!!!!!!!!!

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • scottibrahim
        scottibrahim Community Manager last edited by

Egy kicsit túlreagálod a dolgot. Sokszor írtam már, megteszem még egyszer: ne számolj azzal, hogy a gép jó ajánlatot fog adni, mert nem erre lett kitalálva. Inkább utolsó pénzszerzési lehetőségként érdemes tekinteni rá.

Gallus in suo sterquilinio plurimum potest.

xxxstars 1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • xxxstars
          xxxstars Hungarian Users @scottibrahim last edited by

@scottibrahim Akkor is csináljatok valamit! Lehessen letiltani, ha egy játékosra tett ajánlatot elutasítok, akkor ne tehessen rá csak nagyobb ajánlatot, vagy arra a játékosra ne tehessen! Vagy valami más megoldást, mert ez nagyon idegesítő!

• scottibrahim
            scottibrahim Community Manager last edited by

Nézd, az ilyen döntéseknél nem azt veszik figyelembe, hogy mennyire idegesítő a dolog. Egyszerűen levegőnek is nézheted a dolgot, ugyanúgy mint a többségünk. Majd megvizsgálják, hogy szükség van-e változtatására, aztán majd döntenek az ügyben - ígérni semmit sem fogok, mert vannak azért ennél fontosabb dolgok is és ha megtenném, akkor sokan készpénznek vennék a szavaimat.

Gallus in suo sterquilinio plurimum potest.

• 1 / 1
            • First post
              Last post