Hagyjon már békén végre!!!!!

 • Hungarian Users

  R...tul dühös vagyok! Majdnem agyvérzést kaptam a számítógép gusztustalan ajánlatától! Szabályozzátok már be, hogy a minimális ajánlat legalább akkora legyen amennyiért vettem a játékost! Miért kell idegesíteni az embert? Megveszek egy játékost 17 milliós játékost 27 millióért, erre másnap jön egy ajánlat a játékosra 17 millió 170 ezerért! Hát dugja fel az ajánlatát! Miunden nap ezt játsza!!!!!!!!!!!!!!

 • Community Manager

  Egy kicsit túlreagálod a dolgot. Sokszor írtam már, megteszem még egyszer: ne számolj azzal, hogy a gép jó ajánlatot fog adni, mert nem erre lett kitalálva. Inkább utolsó pénzszerzési lehetőségként érdemes tekinteni rá.

 • Hungarian Users

  @scottibrahim Akkor is csináljatok valamit! Lehessen letiltani, ha egy játékosra tett ajánlatot elutasítok, akkor ne tehessen rá csak nagyobb ajánlatot, vagy arra a játékosra ne tehessen! Vagy valami más megoldást, mert ez nagyon idegesítő!

 • Community Manager

  Nézd, az ilyen döntéseknél nem azt veszik figyelembe, hogy mennyire idegesítő a dolog. Egyszerűen levegőnek is nézheted a dolgot, ugyanúgy mint a többségünk. Majd megvizsgálják, hogy szükség van-e változtatására, aztán majd döntenek az ügyben - ígérni semmit sem fogok, mert vannak azért ennél fontosabb dolgok is és ha megtenném, akkor sokan készpénznek vennék a szavaimat.