• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular

Man city ile ilgili taktik soruları

OSM: Oyun hakkında
    3
    3
    1605
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • S
      sir assaidi Turkish Users last edited by

yarın everton ile deplasmanda maçım var.everton menajeri kadrosunu baştan aşşağı kurdu özellikle orta sahası çok iyi, bense o kadar transfer yapmadım.sadece defansa ve orta sahaya 2-3 takviye aldım.everton kadro değeri benden yaklaşık 50-60 milyon fazla.
      ligin başında 4-4-2 b ile oynuyodum ama son 2 maçtır 4-3-3 b ye döndüm.sorum şu, everton deplasmanı çok zor olacak kafamda 5-4-1 ile 1 puana oynamak var.ayrıca 4-5-1 kaleyi görünce vur olabilir.sizce man city ile bu dizlişlerde oynamak mantıklı mı.bunların dışında 5-3-2 kontra taktiği denenir mi, çünkü savunmam ve forvetlerim evertondan daha iyi sayılır.

M 1 Reply Last reply Reply Quote 1
      • M
        manhay @sir assaidi last edited by

Merhaba @sir-assaidi

Taktik ve buna benzer konularda

https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/72/osm-taktikleri/3438 bu başlık altından yardım isteyiniz. Ayriyeten başlık açmayınız.

Staff Support : Turkey

tr.support@onlinesoccermanager.com

Kimsenin üzerine fazla düşmeyin, sonra eziliyorlar ve suçlu yine siz oluyorsunuz.

SEXAFONN 1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • SEXAFONN
          SEXAFONN @manhay last edited by

@manhay said in Man city ile ilgili taktik soruları:

Merhaba @sir-assaidi

Taktik ve buna benzer konularda

https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/72/osm-taktikleri/3438 bu başlık altından yardım isteyiniz. Ayriyeten başlık açmayınız.

İyi günler.

Önce biz alışkanlıklarımızı oluştururuz, sonra da alışkanlıklarımız bizi oluşturur.

...

1 Reply Last reply Reply Quote 1
          • 1 / 1
          • First post
            Last post