Obiectivul echipelor din liga
-
Nu izbutesc sa gasesc obiectivul echipelor din liga in care joc, nici macar al echipei mele (decat atunci cand boss-ul zice ca nu-i multumit, ca trebuia sa fiu cel putin pe locul x {conform obiectivului). Eu obisnuiesc sa setez stilul de joc (agresiv sau defensiv) in functie de locul in care joc (acasa sau in deplasare) si in functie de obiectivul adversarului (mai mare, mai mic sau egal cu al meu). Acum, degeaba fac click pe numele adversarului, ca aflu orice (valoarea lotului, orasul, stadionul etc.) dar obiectivul lui nu este pomenit nicaieri, decat la inceput, cand aleg echipa. Este un pic frustrant si consider ca ar fi foarte util ca, oriunde este pomenit numele clubului, sa fie trecut si obiectivul, ca sa stii cu cine ai de-a face. Eventual, cand pui mouse-ul pe numele echipei, sa apara afisat obiectivul si, eventual, pozitia in clasament, daca e in timpul sezonului. Nu exclud nici faptul ca, e posibil, ca eu sa nu stiu unde sa ma duc ca sa vizualizez obiectivul, asa ca astept si indrumari de la cei care au jucat mai mult in ultima vreme. Consider ca obiectivul unei echipe este mai important decat, sa zicem, orasul in care activeaza sau decat numele stadionului unde joaca, de aceea nu inteleg cum a putut fi trecut cu vederea acest element si el nu apare cand faci click pe numele ei. Dar, repet, poate ma insel si nu stiu eu unde sa caut, ca nu am mai jucat de mult si s-au schimbat de atunci o groaza de lucruri. Astept lamuriri, indicatii sau solutii. Multumiri anticipate.
-
Daca dai pe Clasamentul Ligii si apoi Lista manageri vei vedea Obiectivul fiecarei echipe din liga ta.
-
Mersi mult!
-
De fapt, nu! Nu pot vedea decat obiectivul echipelor CU MANAGER (suntem pe Lista manageri, desigur!), dar eu, in liga Portugalia, am o multime de echipe de care nici dracu' n-a auzit, fara manager (adica manager = computer) al caror obiectiv nu stiu cum sa-l aflu, dar eu consider ca am nevoie. Ramane intrebarea: cum aflu obiectivul adversarului care nu are manager uman?
-
Eu cred, totusi, ca este o greseala a celor care au creat jocul. De vreme ce, atunci cand iau o echipa, in dreptul ei scrie obiectivul si stadiul in care se afla (pre-sezon sau o anumita etapa), ar fi normal ca, atunci cand fac click pe numele echipei, sa apara afisat obiectivul, pozitia in clasament, etapa curenta, banii din cont etc. Eu, in continuare, nu stiu cum sa aflu obiectivul unei echipe fara manager uman, de la mine din liga!
-
@constantin_2010 poti sa vezi obiectivul echipelor fara manager
onlinesoccermanager.com/LeagueTypes/League/19 -
@constantin_2010 Salut! De pe browser nu poti sa gasesti decat daca faci cum a zis @fc10red la meniu ai Comunitate
Sumarul ligii si iti alegi tara pe care o doresti. Daca folosesti telefonul de pe aplicatia OSM este mult mai simplu si iti apare obiectivul fiecarei echipe.
-
@neverbackdown-2oo9 Ok, am inteles. Multumesc pt. ajutor. Se poate inchide.