• Dutch Users

  Een maat van mij heeft problemen met het inloggen via de app op zijn iphone app.
  Als hij de app opent dan start hij als een nieuwe gebruiker. Er werd verteld dat je de app opnieuw moet instaleren en dat de app zijn gegeven ophaalt. Dat werkt ook maad als de app dan opnieuw afsluit krijg hij weer hetzelfde probleem. Hij heef zijn account gekoppelt met facebook maar ook dan blijft hij het zelfde probleem behouden..... wie o wie kan ons helpen???

 • Moderator NL

  @summer91_nl

  Heeft hij toevallig de taal van zijn telefoon op Engels staan? Dan probeert hij misschien in te loggen op OSM World en heeft hij misschien ook wel een account op OSM World aangemaakt. OSM World is de internationale versie van OSM. Wij spelen hier op OSM NL.

  Als hij de taal inderdaad op Engels heeft staan, wat gebeurd er dan als hij de app verwijderd, vervolgens de taal op Nederlands zetten, en dan vervolgens weer de app installeren. Krijgt hij dan ook weer een volledig nieuw account? Zo ja, dan staat het account die hij al had aangemaakt op OSM World.

 • Moderator NL

  @summer91_nl

  Tweede mogelijkheid:

  In het geval de taal van zijn telefoon al op Nederlands staat, zal hij even bij de instellingen van de OSM app moeten kijken of de manier van inloggen op OSM NL staat. De instellingen van de OSM app kan hij vinden via de instellingen van zijn telefoon. Als die dan op OSM World staat dan even switchen naar OSM NL en dan zou hij weer bij zijn account moeten uitkomen.

 • Dutch Users

  @fc-eddie_nl alle instellingen staan op nederlands...! En hij heeft nog hetzelfde probleem

 • Moderator NL

  @summer91_nl

  Geen idee wat er dan fout gaat. Ik denk dat hij het beste even een mailtje kan sturen naar NL.support@onlinesoccermanager.com en daarin zijn situatie omschrijven en tevens dat alle instellingen op Nederlands staan. Als hij ook meteen zijn managernaam van zijn account opgeeft kan men hem sneller van dienst zijn. Hopelijk kan de Support Staff hem verder helpen.