Fórum
-
Egyesületbe beléptem, de nem látom a belső fórumot!
-
Van bármi azon a fórumon? Lehet, hogy alapból üres... Próbálj meg belépni újra, aztán ha úgy sem látsz semmit, kérlek szólj.
-
Tudomásom szerint ez a topic nem működik az új fórumon, az egyesület moderátorai sem tudnak új témát indítani, tehát minden tag azt látja amit te.
-
az a forum mukodik (egyesuleti, mienk), de mivel ma csatlakozott, lehet frissulnie kell?
-
hulye vagyok az mindenkinek a sajat egyesuletee amennyiben tag, alatta kell megjelennie az egyesulet nevenek....na mind1, de steeltarget mar tag
-
@scottibrahim said in Fórum:
Van bármi azon a fórumon? Lehet, hogy alapból üres... Próbálj meg belépni újra, aztán ha úgy sem látsz semmit, kérlek szólj.
semmi.. ugyan ezt látom. Az egyesületi belső fórumot itt tudtam anno elérni, más elérési lehetőséget nem találok, még az egyesületi profiloldalról sem tudok belépni oda, azt hiszem ott volt a múltkor egy elérhetőség a belső fórumra..
-
Szervusztok!
Egyesületi fórum alapból üres,csak a moderátor tud létrehozni benne topikokat,amibe már az egyesületi tagok is tudnak írni.
Nálunk legalább is így működik!
Nálatok ,steeltarget már voltak akik írtak oda? -
@neymar-fan amióta megnyílt,minden nap van benne szöveg..89.oldalnál tartunk!
-
@star-wars-67 said in Fórum:
@neymar-fan amióta megnyílt,minden nap van benne szöveg..89.oldalnál tartunk!
De a moderátor nyitotta meg nem?
-
@neymar-fan persze
-
@neymar-fan a főoldalon találhatü a magyar nyelvű fórum alatt kettővel "Crew Forum" címmel,s így is látható a fotón amit Feri felrakott! Viszont mivel ő tag,neki nem az üres téglalapot kellene látnia hanem a szöveget.
-
@star-wars-67 Nem lehet hogy a rendszer csak 24 óra múlva nyitja meg,mint új tagnak?
-
Gábor, szólj hozzá valamit !
-
Legkésőbb holnapra rendben leszünk, de azt hiszem, ezt külön jelenteni kell.
-
marci0223-nak ugyan ez a problemaja
-
Ugyanilyen problémám van nekem is, belső linkkel egy "access denied" szöveggel kidob.
Én is most léptem be új egyesületbe, lehetséges, hogy emiatt van, -
@deporemil said in Fórum:
Gábor, szólj hozzá valamit !
Én? nem tudok mit hozzá szólni.
Nálunk ez üres és nem is fogjuk használni -
arra vártam,hogy azt szólod hozzá, hogy kipróbáltátok, üres,de nem tudtok új témát nyitni, a modi sem...
-
@deporemil said in Fórum:
arra vártam,hogy azt szólod hozzá, hogy kipróbáltátok, üres,de nem tudtok új témát nyitni, a modi sem...
Igen, ez így van, üres és a modi sem tud témát nyitni.
-
Most akkor ki nem fér hozzá az egyesületi fórumhoz? Annyian hozzászóltak a témához, hogy nehéz követni... :s