• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular

Lütfen artık biri bu yanlış kararı kaldırsın!!!!!!!!!!

Destek
    3
    3
    430
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Asdf119
      Asdf119 Turkish Users last edited by Asdf119

Merhaba @SEXAFONN ve @Hestera
      E posta gonderin yardımcı olacaz diyorsunuz fakat bana gelen tek yanıt hesabınız açılmayacaktır lutfen bir yetkili artik bu yanlış kararı kaldirsin madem bir iddianız var kanıt gormek istiyorum 2 gundur mağduriyetim giderilmedi artik bi yetkili bu olaya el atmalı @ramcet7 bu hesabımın uzerindeki haksız karar kaldirilmali bunca kupa bunca kariyer yazık değil mi gunah gunah 4 takimim da şampiyonluğa oynuyordum bide kupalar da da finallerdeyim ohoooooo bu kadar haksızlık olmaz ki bizi bi yere yonlendiriyorsunuz fakat karşiliğini alamiyoruz!!!!!!!!!!!!!!!!

M 1 Reply Last reply Reply Quote 1
      • M
        manhay @Asdf119 last edited by

Merhaba @asdf119

Eğer ki destek ekibi tarafından bir karar alındıysa illa ki bu karar birseye dayandırılarak alınmıştır ki burada kimse size haksız yere birşey yapmaz. Takımlarıniza gelince de hesabınız yaptığınız itiraza nazaran geri verilse dahi şampiyonluğa oynuyorum dediğiniz takımlar hesabınızi geri açtığınizda mevcut olmayacaktir.

Staff Support : Turkey

tr.support@onlinesoccermanager.com

Kimsenin üzerine fazla düşmeyin, sonra eziliyorlar ve suçlu yine siz oluyorsunuz.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • hustundel
          hustundel Turkish Moderator last edited by

https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/23036/e-posta-gonderdiğim-yerler-resmen-dalga-geçiyorlar-lutfen-uzman-bir-yetkili-gelsin

1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • 1 / 1
          • First post
            Last post