Navigation

• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular

transfer hilesi yapanlar hakında

OSM: Oyun hakkında
    3
    7
    2137
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Osmanlı X
      Osmanlı X Turkish Users last edited by

Oyunda transfer hilesi raporlama yöntemiyle yapılmakta sayı fazlalaşınca bi süreden sonra uğraştırıcı oluyor onun yerine aynı lig içinde değerinin +% 50 barajı getirilse bu sorun ortadan kalkar diye düşünüyorum. herkese iyi oyunlar.

Hestera 1 Reply Last reply Reply Quote 1
      • Osmanlı X

sadece 1 oyuncu sınırı olursa

1 Reply Last reply Reply Quote 1
        • Hestera
          Hestera Community Manager @Osmanlı X last edited by

Merhaba @osmanlı-x
          Bir öneri vermeye çalışmıssınız fakat ne demek istediğinizi bir kaç defa okumama rağmen anlayamadım 🙂 anlayan arkadaşlar eğer öneriyi destekliyorlarsa yorumda bulunabilirler . Bahsettiğiniz şey olumlu olursa değerlendirilebilir tabi önce anlamamız daha önemli 🙂

Community Manager : Türkiye
          tr.support@onlinesoccermanager.com

1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • Osmanlı X

Bir Öneri ; ligde bulunan takımlar arası transfer 1 oyuncuyla sınırlandırılsın şimdi açık olmuştur umarım.

GS_METECAN 1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • GS_METECAN
              GS_METECAN @Osmanlı X last edited by

@osmanlı-x % 50 barajı derken;

X takım-Y takıma 16 M degerinde bir oyuncu satıyorsa,18 M ye satarak ekonomik bakımdan hile yapmasını engellemek için % 50 barajı konularak en az 24 M ye satabilsin demek isteniyor sanırım...Mantıklı bi öneri..

Sadece 1 oyuncu sınırı olması yerine % 50 daha sağlıklı bir fikir olduğunu düşünüyorum. 1 oyuncu olması da şöyle bir durumun önüne geçebilir..Örneğin; ben bugün listeye 4 oyuncu koymuşum. Bugün ligimde biri benim oyuncumu listeden almış. Yarın da alıyor. Öbür günde alıyor.Aldıkca alıyor..Ligimden biri bunu hile zannedip raporlamakla uğraşmasinki, benimle meşgul etmesin kendini..Benden en fazla 1 oyuncu alabilsin ki beni zan altında bırakacak davranıştan uzak durabilsin

Ekip: SEVDAMIZ FUTBOL ( SFK )

"Ne olursan ol; yine gel." (Hz.Mevlana)

• Hestera
                Hestera Community Manager last edited by

18 m lik oyuncuyu belki teklif verilerek takımlar arası alınma olayı olursa %50 barajı devreye girebilir fakat bu seferde teklifle değilde menajer oyuncuyu transfer listesine atar burada da %50 barajının devreye girmesi bence saçma olur . Milletimiz işin içine hurda hile girince bir numara oluyor 🙂 herşeyin bir çaresi vardır ki bulurlarda ama bence suan en mantıklı sistem şuanki rapor ve kontrolden sonra hesap kapatmak . Diğer bahsettiğiniz olayların yazılımsal olarak düşünmek gerek . Yapılabilir mi neden olmasın

Community Manager : Türkiye
                tr.support@onlinesoccermanager.com

GS_METECAN 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                • GS_METECAN
                  GS_METECAN @Hestera last edited by

@hestera hile yapan adam zaten teklif yoluyla hallediyor o işi..Listeyi kullanmıyor ki..X ve Y takımını 1 kişi yönetiyor multi ile..Bu kişi X takımından 16 M lik oyuncuyu listeye 18 M ye koymaz. Koyarsa elinden kaparlar. Hile havada kalır..Listeye koyarken tabiki % 50 olmaz..Hile yapmayan adam hile yapmadikca da istediği fiyata koysun...

Ekip: SEVDAMIZ FUTBOL ( SFK )

"Ne olursan ol; yine gel." (Hz.Mevlana)

• 1 / 1
                  • First post
                    Last post