2 dingetjes


 • ghallo,

  ik heb een competitie met vrienden en we zijn nu begonnen met seizoen 2, echter kan 1 iemand niet joinen omdat alle clubs bij hem al als gekozen zijn, het rare is dat de clubs die nog over zijn bij hem op de app nog de oude competitie is (dus fc koln is nog over & die staat bij hem als west brom albion van de vorige keer) iemand die hier wat op weet?

  dingetje 2:
  je hebt nu dat sscorebord/analyse op de app maar kan je die ook later nog een keer kijken, volgens mij kan dit namelijk wel met apple en kun je bij uitslagen op herhalingen klikken maar kan ik dit scorebord/analyse ding ook terugvinden op pc/android als je hem al hebt weggeklikt?

  khoop dat alles beetje duidelijk is wat ik zeg anders vraag maar.

  MVG manager ruben_king

 • Moderator NL

  @ruben_king_NL

  Voor het eerste zal je vriend zelf een topic op dit Hulp subforum moeten aanmaken. Het template kan hij in het sticky topic 'Voordat je een bug meldt' vinden. Tevens zal hij ook een screenshot van het probleem moeten toevoegen.

  Wat betreft het tweede: Het terugkijken van de Match Experience zal binnenkort op Android beschikbaar zijn. Via de website moet het Match Experience nog geïmplementeerd worden. Het is nog niet bekend wanneer dit gaat gebeuren.

Log in to reply
 

Looks like your connection to OSM Forum was lost, please wait while we try to reconnect.