• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular

Fitness

RO Language: Suport
    4
    6
    1064
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Lucian Schene
      Lucian Schene last edited by

Imi cer scuze daca mai e un topic la fel dar eu nu l-am gasit... cum fac sa le cresc fitness-ul?Stau cu ei pe banca 1 meci....2...3? Am cativa pe rosu si deja e frustrant si nu prea imi permit sa ii tin pe banca. O zi faina si mult succes la joc!

https://media.giphy.com/media/3otPon8lyHuYByoDrq/giphy.gif

NeverBackDown 2oo9 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • andre1u16
        andre1u16 Romanian Users last edited by

Salut. Mai lasa-i sa se odihneasca o etapa si va creste fitness-ul. Daca joci etapa de etapa cu aceeasi oameni, vor obosi.

1 Reply Last reply Reply Quote 2
        • NeverBackDown 2oo9
          NeverBackDown 2oo9 @Lucian Schene last edited by

@lucian-schene Cum a zis si @andre1u16 nu-i folosesti un meci si o sa creasca fitness-ul. Alta metoda nu este.

alttext

1 Reply Last reply Reply Quote 2
          • raul_alessio
            raul_alessio last edited by

De precizat ca daca ii folosesti ca prime rezerve si vor intra in teren, nu se vor reface. Ar fi bine sa-i pui ca a doua optiune pe banca de rezerve (ca sa nu piarda din moral prea mult in cazul in care echipa ta pierde, fata de situatia in care nu i-ai include deloc in lotul pentru meci). In felul acesta, daca nu vor intra in teren, fitness-ul va ajunge la 100% instant.

1 Reply Last reply Reply Quote 3
            • Lucian Schene
              Lucian Schene last edited by

Multam fain pentru raspunsuri, asta ar insemna sa am un lot largit ceea ce eu nu prea am... dar cel putin stiu cum sa rezolv problema cu Fitness... O seara faina tuturor! :}

https://media.giphy.com/media/3otPon8lyHuYByoDrq/giphy.gif

NeverBackDown 2oo9 1 Reply Last reply Reply Quote 1
              • NeverBackDown 2oo9
                NeverBackDown 2oo9 @Lucian Schene last edited by

@lucian-schene Daca ai o rezerva buna pe fiecare post ii suficient iar cu un adversar mai slab sau computer poti menaja mai multi titulari. Multa bafta!

alttext

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                • 1 / 1
                • First post
                  Last post