Fitness
-
Imi cer scuze daca mai e un topic la fel dar eu nu l-am gasit... cum fac sa le cresc fitness-ul?Stau cu ei pe banca 1 meci....2...3? Am cativa pe rosu si deja e frustrant si nu prea imi permit sa ii tin pe banca. O zi faina si mult succes la joc!
-
Salut. Mai lasa-i sa se odihneasca o etapa si va creste fitness-ul. Daca joci etapa de etapa cu aceeasi oameni, vor obosi.
-
@lucian-schene Cum a zis si @andre1u16 nu-i folosesti un meci si o sa creasca fitness-ul. Alta metoda nu este.
-
De precizat ca daca ii folosesti ca prime rezerve si vor intra in teren, nu se vor reface. Ar fi bine sa-i pui ca a doua optiune pe banca de rezerve (ca sa nu piarda din moral prea mult in cazul in care echipa ta pierde, fata de situatia in care nu i-ai include deloc in lotul pentru meci). In felul acesta, daca nu vor intra in teren, fitness-ul va ajunge la 100% instant.
-
Multam fain pentru raspunsuri, asta ar insemna sa am un lot largit ceea ce eu nu prea am... dar cel putin stiu cum sa rezolv problema cu Fitness... O seara faina tuturor! :}
-
@lucian-schene Daca ai o rezerva buna pe fiecare post ii suficient iar cu un adversar mai slab sau computer poti menaja mai multi titulari. Multa bafta!