De ce "Antrenament finalizat" mai necesita "Finalizeaza"?
-
Mi se pare absurd sa fiu obligat sa intru mai intai la Antrenament si abia apoi la Echipa de start. Deci, eu stabilesc echipa de start dar cand vreau sa pun un jucator care a fost la antrenament apare mesajul aberat "Jucatorul se antreneaza" si nu am posibilitatea sa-l scot pe loc de la antrenament si sa-l bag in echipa. Mai mult, ma duc la Antrenament si vad ca scrie la jucatorul respectiv "Antrenament finalizat" iar mai jos un buton pe care scrie "Finalizeaza". Pai, daca e finalizat, de ce sa-l mai finalizez?! Inteleg, daca nu e inca finalizat sa am un buton cu care, in schimbul catorva tichete, sa pot sa finalizez antrenamentul. Dar daca e deja finalizat de ce sa mai finalizez inca o data si, mai mult, sa nu pot face asta in mod automat atunci cand vreau sa-l bag in echipa de start? De ce? Doar pt. a sicana in mod inutil managerul, in conditiile in care, cel putin la mine, din cauza graficii incarcate pe alocuri fara rost, paginile se incarca destul de greu?... Daca antrenamentul este finalizat mi se pare normal ca jucatorul sa fie disponibil si sa poata fi bagat in echipa de start, pe care orice manager cat de cat experimentat o stabileste inainte de a hotari pe cine pune la antrenat. In concluzie, a finaliza ceea ce este deja finalizat este complet inutil, iar ceea ce este inutil este daunator pentru joc. Cel putin pe mine ma deranjeaza...
-
@constantin_2010 Nu vrei sa-i si bage automat la antrenat? ii logic daca ii pui sa se antreneze ca trebuie sa-i si scoti de la antrenat si eventual sa adaugi altii...antrenamentul este finalizat doar dupa ce dai finalizare si nu inainte iar in echipa de start ii logic ca nu ai cum sa-i folosesti daca se antreneaza sau ai uitat sa finalizezi antrenamentul.
-
@neverbackdown-2oo9 Prietene, nu "ii" logic deloc, pentru ca antrenamentul e deja finalizat, asa scrie imediat sub numele jucatorului. De ce ar mai sta baiatu' la antrenat daca la el scrie "Antrenament finalizat"? Dar "ii" logic ca, de vreme ce antrenamentul e finalizat, jucatorul sa-si reia locul in echipa. Si nu, nu vreau sa fie bagati automat la antrenat, vreau sa-i bag eu dar numai dupa ce stabilesc echipa de start si vad cine a ramas pe dinafara. Repet, nu e logic ca, dupa ce s-a terminat antrenamentul, jucatorul respectiv sa mai ramana la antrenat si sa nu-l pot baga in echipa de start. De ce, te intreb, daca antrenamentul e deja finalizat, mai e nevoie sa apas pe "Finalizeaza" si sa validez o finalizare deja produsa?
-
@constantin_2010 Prietene ii foarte logica treaba numa ii mai greu de priceput se pare...daca se finalizeaza antrenamentul automat cum vezi cat ti-a crescut jucatorul respectiv?daca nu ai observat sub numele jucatorului este o grafica unde iti arata cat a evoluat dupa antrenament si ma repet nu se finalizeaza antrenamentul decat dupa ce dai "Finalizare"...ti-a crescut tie un jucator inainte de asta? mie nu