Nieuwe competitie, vrienden uitnodigen

 • Dutch Users

  Ik heb met m'n voetbal team een OSM competitie gestart, deze heb ik net aangemaakt. Nu wil ik iedereen uitnodigen maar dat kan alleen als ik ze als vriend toevoeg op OSM, of m'n Facebook account koppel.

  Is er een andere manier om dit te doen? Kan ik ze een link sturen? In de groepschat op Whatsapp bijvoorbeeld. Want al ben ik met m'n Facebook account ingelogd, kan ik nog steeds niet zien wie welke manager is omdat de echte namen van mensen er niet bij staan.

  Thanks!

 • Moderator NL

  @vjeze020_nl

  Je kan het competitienummer van je competitie doorgeven aan de rest van de managers die je wilt uitnodigen. Je hebt alleen een team op je slot 1, dus dat was makkelijk vinden.

  Het competitienummer van jou competitie in België is: 4260442.

  Als je deze doorgeeft, kunnen zij, wanneer ze op een leeg slot hebben geklikt, via de zoekfunctie dit competitienummer invullen. Op die manier kunnen ze dan toestemming aanvragen om de competitie te joinen.

  Een tweede mogelijkheid is ze onderstaande link te sturen:

  https://www.onlinesoccermanager.nl/League/4260442/ChooseTeam

  Via die weg kunnen ze ook een aanvraag doen.


 • Je kunt ook naar het account van je teamgenoten gaan en daar op uitnodigen klikken. 0_1507904573074_3c94ea56-304d-4b9c-8273-8dce6c4b096f-image.png

 • Dutch Users

  Oke nice, dat moet wel lukken dan.
  Mocht ik de volgende keer hetzelfde probleem hebben, waar vind ik dan die link of het competitie nummer?

 • Moderator NL

  @vjeze020_nl

  Competitienummer kan je vinden door naar je profiel te gaan en dan vervolgens op 'mijn slots' te klikken. Klik vervolgens op het slot waarvan je het competitienummer wilt weten. In de adresbalk vindt je dan het competitienummer.

  Die link kan je kopiëren en ergens plakken (kladblok oid.) Wanneer je hem nodig hebt, hoef je alleen maar het competitienummer wat daar staat te wijzigen in het competitienummer van de competitie waar je managers voor wilt uitnodigen. Vervolgens kan je die dan naar iedereen sturen. Die linkt dan automatisch naar de competitie met dat competitienummer.

  Anders kan je de link vinden wanneer je een competitie uitzoekt via het 'kies competitie' scherm.

 • Moderator NL

  Geen reactie meer, dus lijk mij verder duidelijk. Tijd om dit topic te sluiten.