MEL - 2017 • StarWars mondta jól, de kb. 10.-e körül kezdünk, ez marad, a sorsolás elkészítésére viszont nincs akadály az ünnepek alatt.
  Lehet ezzel sokakat ki kell ábrándítsak, de a táborok egy párbaj "coin kiadásának" kb. a 20%-t teszik ki, vagy annyit se, természetesen úgy értem, hogy mind a 4-t elhasználtad.
  Sokkal többet tesz ki, a megfigyelő és a barátságos meccsek használata, ha már lobbizni kéne odafent, sokkal inkább ezeknek az árát kéne átgondolni.
  Ne érjen senkit csalódás, de egy párbaj körülbelül 1000 coint vesz igénybe, és ennek minimális része a táborok használata....
  Scott, nem a táborok itt a legnagyobb probléma, sokkal inkább a megfigyelő és barátságos amiket muszáj használnod, ha eredményesen építeni akarsz és azt ha napi szinten használod, az 31 coin/nap!! Ez az ami rengeteg... Ha meg nem használod, és lemaradsz építésben akkor mindennap olyan mint ha táborozna az ellenfél.
  Részemről egyértelmű a kérdés, eszem ágába sincs kivenni a táborokat. • A stratégiai oldalról nem is beszéltem még, nem is gondolnátok mennyit számít a táborok helyes elosztása párbajon. • @Carlos-Tomkins ezeeeeeeer coins? életemben nem volt annyim összesen • 31 vagy 45? 😊 teljes mertekben egyetertek! • @STAR-WARS-67 valogatottban utoljara 1300-at dobtam ki az ablakon • @biro-attila10 hát egészségedre-én ezt időtöltésnek,szóraskozásnak szánnám s nem pénzköltésnek.Lehet van aki olyan szerencsés,hogy ilyesmikre is szórhatja a zsozsót,nekem vannak fontosabb dolgaim amire költhetem.De ez nem kritika,mindenkinek szíve-joga arra költeni amire akar. • Vannak egyletek akik táborral együtt szeretik a párbajt, de több újonc egylet is van, akiknél nem a lóvéköltés az elsődleges szempont. Esetleg ha táborostól megy a verseny, akkor azt a lehetőséget meg kellene hagyni, hogy a két adott ellenfél csapatkapitánya a párbaj előtt itt kinyilvánítják, hogy hogyan is egyeztek meg az adott párbaj szabályaiban. Ettől függetlenül egy másik párbajon mehetne a tábor ha nem egyeztek meg, vagy ép azt akarták, hogy táborral menjen a küzdelem. egy párbajon 200 patkó kell a 4 táborra és a hozzá tartozó zártajtóra. Ez sem kevés...Személy szerint szeretném ha lenne olyan párbajos bajnokság ahol nem lehet igazolni sem. Pusztán taktika döntsön ne a lóvé... • En sem rendeltem meg amiota coin van csak az elejen kaptam 11ezret 🙂
  Az ujonc egyleteknek az lesz a leghasznosabb hogyha azt a formulat kapjak ami elesben is lesz.
  Ertsetek meg a taborok elosztasaba is bele kell tanulni ez is olyan mint a taktikai oldal, ha taborok nelkul parbajozunk az sokkal rosszabb az egyesuleteknek, ha aztan elesben meg lesz tabor.
  Ajanlom a merfoldkoveket, nekem is azokbol jott ossze a 11ezer. 🙂 • @Carlos-Tomkins
  Úgy gondolom ha tanulni akarok azt nem tőled fogom megkérdezni, hogy mikor és hogyan!
  Nagy lelkű vagy, hogy az újonc egyleteknek AZT a formulát adod AMI élesben van Lesz.
  Örvendetes, hogy ilyen nagylelkűen osztogatod az észt > ......"értsetek meg a táborok elosztásába van bele Kell tanulni EZ olyan menta egy taktikai oldal, ha táborok nelkul párbajozunk AZ sokkal rosszabb AZ egyesületeknek, ha aztán élesben meg Lesz tábor."......
  ....."Ajánlom egy mérföldköveket, nekem is azokból Jött össze egy 11ezer.".....
  amióta vannak ezek a mérföldkövek soha nem jött össze nekem 2-3 ezer több.
  Miről beszélsz ember a 11 ezerrel?

  Kicsit túl sokat képzelsz magadról meg az egyletedről.
  A magyar játékosokat nemcsak te és az egyleted képviselik. Vagyunk még rajtatokon kívül
  1-2 ezren, akik szeretnének korrekt és egyenlő módon játszani.

  Én a magam részéről be is fejezném ezt az eszmecserét,mert nem vagyok kíváncsi ilyen kioktató véleményre senkitől sem. • @Carlos-Tomkins said in MEL - 2017:

  Ajanlom a merfoldkoveket, nekem is azokbol jott ossze a 11ezer.

  Új egyletek nem fognak erre költeni, (szerintem) 98%-a eddig nem vett patkót! Nemzetközi szinten meg nem is látok semmilyen érvet, hogy költsenek is rá! Ez a mai rendszer arra ösztökél, hogy az elején könnyen össze lehet szedni kb 2000 patkót a mérföldkövekkel, ezért fél év után érdemes új fiókot nyitni mint, hogy vásárolni. A többi patkó megszerzéséhez már sok idő kell...... • Nagyon hasznos kinyilvánítani a véleményünket, de az lehetetlen, hogy ugyan azon a véleményen legyünk!
  Senkinek se lenne jó, ha megint lenne egy jó kis vita a táborok miatt (annó volt példa vitákra, nem szóltam bele, de bele-bele olvastam).

  Az ÉN véleményem:
  A legjobb lenne megtudni, hogy mi lesz a pontos szabály. De ezt sajnos nem lehet.
  Meg van adva a lehetőség a vélemény kinyilvánítására, de úgy gondolom, hogy elegen fogadtuk el az alap szabályzatot ahhoz, hogy azt kövessük. Ezt figyelembe véve, hagyjuk már Carlos-ra a szabályok kidolgozását, ha már fáradozik ezzel az egésszel. Tudom, ez még nem elég ahhoz, hogy csak az ő döntését elfogadjuk szótlanul, de elég jó érveket hozott fel.
  Folytatódhat a dobálózás is, vagy végre leszögezhetnénk a dolgokat. 😉 😺 • @Simó-Zoltán said in MEL - 2017:

  Folytatódhat a dobálózás is, vagy végre leszögezhetnénk a dolgokat.

  Nem ezért szóltunk hozzá! De annak sem látom sok értelmét, hogy akik megtehetik és letolják a 20 tábort az ellenfél meg 5-t annak viszont mi értelme lenne? Főleg olyanok erőltetik a tábort akiknek már rutinból nyerni kellene a párbajt táborok nélkül is. • Én nekem mindegy mi van. Van egy kevés patkóm, ami ha el fogy vége 😉 Ez nekem játék (ami kb minden este megszívat) :slight_smile: • @Joe_fater

  Kedves Joe_fater!

  Pontosan mit is értesz az alatt, hogy: ''Kicsit túl sokat képzelsz magadról meg az egyletedről.''? - Nekem semmiből nem jött az le, hogy Robi fényezte volna magát vagy az egyesületét...
  Én csak annyit tanácsolnék neked, hogy picit változtass a fellépéseiden, mert úgy gondolom az ilyen megnyilvánulásaiddal csak ellenségeket fogsz szerezni. Milyen alapon támadsz ki egy olyan embert, aki vette a fáradtságot megszervezni ezt az egészet és leírta, hogy valójában hogyan működik egy párbaj tekintettel az újonc egyesületekre. A pénz feléről én sem nyitok vitát de mindannyian tudjuk, ha sikeresek akarunk lenni ebben a játékban, akkor áldozni kell érte. És valóban a táborok csak kevés százalékát teszik ki a coinoknak egy párbajon.
  Szóval kérlek tartsd tiszteletben más munkáját és kíméld a fórumot az ilyesfajta kommentektől. Kúlturáltan is le lehet írni egy véleményt. Esetleg következőkor vállald fel a szervezést. • Joe!
  Ha nem haragszol valaszolok en!
  Amikor megjelent az uj verzio, vagy mi a szosz sokkal jobban kaptad a patkokat, es a ticketjeidet is atkonvertalta a jatek (volt aki tobbszor is ha minden igaz ) igy kijohetett az a szam. Arrol ne is beszelve, hogy a liga vege utan nem 4-5 patkot kaptal hanem annak akar szazszorosat, vagy tobbet.
  Szerintem a velemenyeknek van helye, de ne menjuk at szemelyeskedesbe! • Mivel ez egy magyar bajnoksag kulonos keppen nem kene hogy erdekeljen mi lesz a kesobbi parbajszabalyzat. Szerintem van 10 benevezett egyesulet, dontsuk el szavazassal, hogy legyen-e vagy ne legyen edzotabor es "vita" lezarva. Nem vitat szerettem volna amugy sem elinditani teszem gyorsan hozza. Nem is a coinsok miatt erveltem az edzotaborok ellen, de az baromira nem fair ha valakinek van 4 edzotabora amit hasznalhat viszont ra dobhatnak 10-et.
  A masik, ha valaki haza palyan megy el, az ellenfelnek felesleges palyara kuldenie a jatekosokat, tuti a buko(persze van par szazalek eselye ahogy a jatek is emliti a szerencse faktort ami egyenlo a vicc faktorral).
  Zart ajto sem erdekel kulonosebben...
  Ha belementek a szavazasba, temeszetes a mi egyesuletunk a nem mellett szavaz!

  (azt meg irtam, de lehet hogy csak a sajat forumunkra, barmi lesz az edzotaborral kapcsolatban, el lesz fogadva a reszunkrol, nem fogom telesirni a forumot utana) • @Joe_fater
  "Úgy gondolom ha tanulni akarok azt nem tőled fogom megkérdezni, hogy mikor és hogyan!"
  Pedig kezdésnek megteszi, bár kívánom hogy nálam nagyobb sikereid legyenek a játékban. 😉
  4 ezer a teljes lefedettségre majd még 4 ezer a kontinenses lebontásokban. Ez 8ezer a maradékot az eredményekre és a ticket átváltásra kaptam.
  Magamról és az egyletemről? Ki beszélt itt magamról meg az egyletemről?
  Egyébként meg nem képzelek, a HF jelenleg a legtapasztaltabb és legtöbb komoly párbajt játszó egyesület a jelenlegi magyar mezőnyben, ez nem képzelgés, ez nem a véleményem, ez kőkemény tény.
  Pedig néha úgy érzem, amikor a wcc-n ami jelenleg a legnagyobb egyesületek közötti verseny, a 100-ból csupán 3 egylet, ami magyar, és abból is az egyik akadémiánk....
  De nincs ezzel gond, itt az ideje hogy több magyar egyesület megismerje a párbajozás élményét, és ehhez az kell hogy úgy játsszunk mint a "nagyok".
  "szeretnénk korrekt és egyenlő módon játszani"
  Garantálom, hogy nem fogsz unfair dologba ütközni.

  ui: Legközelebb igyekezz egészségesebb hangnemet megütni, én nem támadtalak, nem bántottalak meg, máskor igyekezz Te is így tenni. 😉 • @Catenacci0

  Épp a rutin végett erőltetjük, mert tudjuk hogy megy, éppen ezért nem értelek Téged sem Feri, azért ilyen múlttal tudnod kéne hogy amiért az egyesületed lobbizik az egy halott dolog, bárhol máshol kértek ilyesmit elvből elutasítják és még ki is röhögnek. • Annyit még hozzátennék, hogy az sem véletlen hogy a rutinosabb játékosok, (megint nem vélemény, tény) én, a Szabi, az Atti mind a táborok mellett vagyunk.
  Felhasználhatjuk ezt a versenyt arra, hogy a rutintalanabb egyletek szerezzenek némi rutint, hogy aztán ha indulnak a GB által szervezett versenyek, több magyar egyesület is készen álljon, és legyen több erős magyar egyesület, necsak az a 2-3 ami jelenleg, vagy felhasználhatjuk arra, hogy szervezzünk egy bajnokságot nem létező szabályokkal, de akkor a HF ezt 100% hogy kihagyja, és én sem szervezem tovább. • @Carlos-Tomkins
  példa: Te büszkén letolnád a 20 tábort a Ragadozók Szélben Egyesüljetek ellen? Ha van rá patkója ha nincs? Így nem sok értelme van versenyt szervezni. De szerintem mondhattam volna más egylet nevét is. Kis rugalmasságot kérünk csak. Úgy gondolom hátrány nem érné a rutinosabb menedzsereket-egyleteket ezzel az engedménnyel. Valamint egy letáborozott egylet akik még csak most kóstolnak bele azoknak nem nagy ösztökélés, hogy esélyük sem volt. Ez magyar közösségi verseny, nem nemzetközi, külföldiek ellen egyet értek, hogy táboros legyen.


Locked