• Salutare, am inceput sa ma joc mai demult OSM, iar contul cu care am inceput sa ma joc mi l-am logat la aplicatia OSM de iPhone pe care o foloseam atunci mai mult ca aplicatia web.

    Acest cont vechi pe care nu-l mai folosesc in momentul de fata este inca logat in aplicatia de OSM pe care mi-ai instalat-o iarasi deoarece am inceput din nou acest joc, doar ca de data asta cu acest cont de pe care scriu acuma: "filledwithRAGE".

    Problema este ca nu ma pot deloga de pe aplicatia OSM de pe iPhone si sa ma loghez cu contul nou. Am dezinstalat aplicatia, am instalat-o din nou, am pus pe offline Game Center-ul, am facut de toate si tot nu-mi pot deloga contul meu vechi "Pisica Sălbatică" de la aplicatie ca sa ma pot loga cu contul meu nou "filledwithRAGE".

    Ma poate ajuta cineva? Multumesc.


  • @filledwithrage O solutie cred ca ar fi sa intri in telefon la Setari, cauti si intri in folderul Aplicatii, apoi cauti aplicatia OSM. Acolo ai informatii legate de aplicatie si ar trebui sa fie un folder Stocare unde sunt retinute si datele aplicatiei. Dai golire/stergere si acum teoretic ai putea sa te loghezi din nou in aplicatie. Asa e la mine pe Samsung dar nu ar trebui sa fie mare diferenta nici pe iphone.