Runnen crewcompetitie


 • Hoi lezers,

  Laatst ben ik een crew gestart met als doel een crewcompetitie te maken. Ik heb genoeg bosscoins in huis, maar hoe doen jullie dat eigenlijk? Ik ben de enige die zo'n competitie aanmaakt, dus mijn BC-aantal zal dan in rap tempo slinken als ik iedere 7 weken zo'n competitie start voor mijn leden.. Hoe houden jullie dat in stand?

  Alvast bedankt!


 • Moderator NL

  @koning-phillip_nl

  Het verlengen van je competitie kost aanzienlijk minder Bosscoins dan een competitie aanmaken. Hoe snel je stack Bosscoins zal slinken, ligt er dus maar net aan hoeveel Bosscoins je hebt en hoeveel Bosscoins je verbruikt gedurende het seizoen.

  De enige andere optie is dat iedereen in je crew een keer de crewcompetitie aanmaakt. Via deze manier moet de competitie wel elke keer opnieuw aangemaakt worden, wat dus betekent dat iedereen elke keer de volle mep moet betalen. • @fc-eddie_nl

  Wat houdt dat in, verlengen? Dat je na ieder seizoen hetzelfde land kiest o.i.d.?


 • Moderator NL

  @koning-phillip_nl

  Verlengen wil zeggen dat je weer opnieuw instellingen maakt voor het volgende seizoen. Je kan er voor kiezen om in hetzelfde land te spelen, maar dat hoeft uiteraard niet. In de competitie moderator instellingen kan je dan het land kiezen, het team dat je zelf wilt gaan managen en alle overige opties ( bijvoorbeeld wel of geen voorbereidingsdagen, toestaan van TK's/BT's, het direct afkopen van de timers).

  Gedurende het seizoen kan je deze instellingen weer aanpassen voor het volgende seizoen. Zodoende hoef je dus niet elke keer de competitie af te laten lopen en weer een nieuwe competitie aan te maken. • @Koning-Phillip_NL De normale prijs voor een competitie is 20 Bosscoins per team, als je je competitie verlengt dan kost de competitie maar 6(?) BossCoins per seizoen.

  Voorbeeld:

  Nederland nieuw: 360( 20 x 18) BossCoins
  Nederland verlengt: 108(6x18) BossCoins • @frituurpannekes_nl

  Dus bij het eenmalig aanmaken ben je de volle mep kwijt (bijvoorbeeld 400 voor Engeland) en daarna betaal je als moderator dus bij iedere keer dat je weer verder gaat met een competitie 120 BC ongeveer? Dan mag ik wel even een grote voorraad BC aan gaan leggen... das niet niks. Hoe kan ik dit ooit rechttrekken met het binnenhalen van bosscoins? Voor een prestatie van 5000 managerpunten (wat ik zelden haal) verdien ik slechts 70 BC ofzo. • @koning-phillip_nl dat ga je niet binnenhalen constant. Dat wordt betalen ! • @fc-kuijf_nl said in Runnen crewcompetitie:

  @koning-phillip_nl dat ga je niet binnenhalen constant. Dat wordt betalen !

  Dat is dan mooi duidelijk. Ga nooit betalen voor zo'n klein spelletje, geldverspilling aan de geldwolven in de bovenkamertjes van GB. Dat wordt dan maar 1x per jaar een crewcompetitie :(

  Kan wat mij betreft een slotje op. • @koning-phillip_nl said in Runnen crewcompetitie:

  @fc-kuijf_nl said in Runnen crewcompetitie:

  @koning-phillip_nl dat ga je niet binnenhalen constant. Dat wordt betalen !

  Dat is dan mooi duidelijk. Ga nooit betalen voor zo'n klein spelletje, geldverspilling aan de geldwolven in de bovenkamertjes van GB. Dat wordt dan maar 1x per jaar een crewcompetitie :(

  Kan wat mij betreft een slotje op.

  Anders wissel je het af in de crew omde beurt een crewcompetitie opstarten!


 • Moderator NL

  @koning-phillip_nl

  Zoals de Boterbloemen al aangaf kan je met je crewgenoten afwisselen om een crewcompetitie aan te maken. Dan is iedereen wel de volle mep kwijt elke keer. Verder kan je Bosscoins verkrijgen via de achievements en kan je naar de Businessclub pagina gaan waar je enquêtes kan invullen of apps kan downloaden (met eventuele extra vereisten). In ruil daarvoor krijg jij dan Bosscoins.

  Verder zal je zelf moeten beslissen wat je gaat doen.


Locked