Spelers kopen / op spelers bieden

 • Dutch Users

  Hoi,

  Sinds 2014 toch weer OSM oppakken, wel op een ander account helaas want mijn hoofdaccount is blijkbaar gebanned voor multi account terwijl ik er maar 1 had, maargoed nu ter zake.

  Ik kan op de app geen enkele manier vinden om op de transferlijst op spelers te bieden of spelers van een andere club een bod op te doen. Ook kan ik het niet vinden in de desktop versie. Hoe kan ik dit doen? Ben ik nou zo blind en blond 😛

 • Moderator NL

  De transferlijst is via de website te vinden via Team ➡ Transferlijst. Op de app vindt je in het menu de optie 'transferlijst'

  Bieden op spelers van andere clubs in je competitie kan je doen door via de competitie tussenstand op een team te klikken/tikken en vervolgens op een speler te klikken/tikken. Vervolgens kan je dan een bod plaatsen.

  Indien je de opties niet vindt, dan zijn er 2 mogelijkheden:

  1. De transfers staan uit in je competitie. In dat geval is het niet mogelijk om spelers te transfereren.
  2. Je hebt nog geen e-mailadres gekoppeld aan je account.
 • Dutch Users

  Oke dankjewel heb het inderdaad gevonden!
  Klopt het dat je geen bod kan doen op de transferlijst? Ik kan het alleen voor het aangeboden bedrag op koop nu drukken. Ook kost dit dan nog wat manager punten.
  Mijn mailadres is wel bevestigd, ik ben daarnaast ook ingelogd via facebook.
  Echter het mailadres dat nu gekoppeld staat ( ging automatisch mee met de facebook login ) is ook het mailadres wat ik gebruikt had voor mn oude account die dus geblokkeerd is. Heb echter geen problemen verder.

 • Moderator NL

  @nickpaul1994_nl

  Bieden op spelers die op de transferlijst staan is inderdaad niet mogelijk. De prijs die op dat moment bij de speler staat is de prijs die je zal moeten betalen. Tevens betaal je 1 Bosscoin per speler die je vanuit de transferlijst koopt.

  Indien je problemen gaat ondervinden met je account kan je een mailtje sturen naar NL.support@onlinesoccermanager.com. Leg dan je situatie en vermeld de managernamen van beide accounts. De Support Staff zou je dan verder kunnen helpen.