• Community Manager

  Üdv menedzserek! Először is gratulálunk, hogy idetaláltál a fórumra, főleg azoknak, akik még újak a játékban. Most, hogy megtaláltad az általános témákat, bízunk benne, hogy folyamatosan használni fogod. Ehhez azonban be kell tartanod néhány szabályt, melyeket az első hozzászólásod megírása előtt mindenképpen meg kell ismerned.

  Ebben a témában több különböző információt is megtalálsz. A fórumtéma felépítése:
  » Bevezetés
  » Fórum útmutató
  » Különleges szabályok
  » Javaslatok/Fejlesztési ötletek
  » Fiók biztonsága
  » Külső hivatkozások

 • Community Manager

  FÓRUM ÚTMUTATÓ

  Ezek a szabályok a teljes magyar nyelvű fórumra érvényesek:
  ▶ A hozzászólásokat MAGYAR nyelven kell írnod.
  ▶ A káromkodás SEMMILYEN körülmények között nem megengedett.
  ▶ Más menedzser nemére, korára, szellemi képességeire, szexualitására, vallására vagy etnikumára utaló sértő megjegyzés azonnali büntetést von maga után.
  ▶ A floodolás és a spammelés azonnali fórumtiltással jár. Tilos a trollkodás, a felesleges hozzászólások írása és a provokatív megjegyzések hozzáfűzése egy-egy témához. Ugyanígy tilos a destruktív kritika a moderátorok, a staff tagok és a játék készítői felé.
  ▶ Tilos konkurens weboldalak hirdetése az összes fórumon.

 • Community Manager

  KÜLÖNLEGES SZABÁLYOK

  ▶ Ez a fórum részben az OSM-ben történt események megbeszélésére szolgál. Versenyek, frissítések, általános beszélgetés a játékról - minden ilyesmi itt kap helyet.
  ▶ A kérdéseidet ne itt tedd fel, arra ott van az OSM Segítség fórum. A játékban talált hibákat szintén ott jelentheted.
  ▶ Ezt a témacsoportot az OSM-ben zajló folyamatok megvitatása mellett a játékon kívül események megbeszélésére is lehet használni.
  ▶ Ne hozz létre összehasonlító jellegű fórumtémákat (például csapatokról vagy játékosokról), mert nem alakul ki valódi beszélgetés.
  ▶ Van néhány fórumtéma, amit NEM szeretnénk látni:
  (1) "Álomcsapat" téma; nem alakul ki valódi beszélgetés
  (2) "Listázós" téma, pl. Top 10 játékos; nem alakul ki valódi beszélgetés
  (3) Egy-egy csapathoz köthető téma (pl. Arsenal); nem alakul ki valódi beszélgetés, vagy ha mégis, gyorsan elhal.
  ▶ Új téma létrehozása előtt használd a keresés funkciót. Előfordulhat, hogy valaki korábban már létrehozott egy, a tiédhez hasonló fórumtémát.

 • Community Manager

  JAVASLATOK/FEJLESZTÉSI ÖTLETEK

  Az OSM a világ egyik legnépszerűbb menedzserjátéka, mi pedig folyamatosan próbáljuk javítani, újítani az egész játékot. Minden építő, fejlesztő jellegű javaslatot szívesen látunk, bár nem garantálhajtuk, hogy a leírt javaslatok minden esetben meg fognak valósulni. A negatív jellegű, folyamatosan panaszkodó és csak vitákat gerjesztő hozzászólásokból viszont nem kérünk.

  A javaslatodat minden esetben támaszd alá valós tényekkel. Írd le, hogy miért lenne jó, ha megvalósulna a javaslatod. Ha az érveid minket is meggyőznek, továbbítani fogjuk a javaslatot a játék fejlesztőinek. Ők azok, akik majd kimondják a végső döntést az ügyben.

  Az OSM Staff nevében szeretnénk megköszönni minden javaslatot, még azokat is, amelyek esetleg nem valósulhatnak meg a közeljövőben.

 • Community Manager

  FIÓK BIZTONSÁGA

  A legfontosabb szabály: SOHA ne add ki senkinek a jelszavad!

  Nemrég a tudomásunkra jutott, hogy néhányan magukat staff tagként feltüntetve próbálnak jelszavakat lopni. A valódi staff tagok és Gamebasics alkalmazottai SOHA nem tesznek ilyet!

  Ne használd a bejelentkezési adataidat az OSM-en kívül. Ha mégis megteszed, probléma esetén segíteni fogunk, de az abból eredő esetleges károkért nem vállalunk felelősséget.

  Ha valaki privát üzenetben elkérné a jelszavadat, jelezd egy staff tagnak. A staff tagokat a profiljukon látható megnevezés vagy a különleges profilkép alapján ismerheted fel.

 • Community Manager

  KÜLSŐ HIVATKOZÁSOK

  A már meglévő, régebbi fórumtémáknál beilleszthetsz segítő hivatkozásokat, linkeket is.

 • Community Manager

  FÓRUM ALÁÍRÁS

  Három különböző módon állíthatsz be fórum aláírást, ez minden hozzászólásod alatt megjelenik majd.

  • A-opció
   Egy sor szöveg + maximum 100 pixel magas kép.
  • B-opció
   Két sor szöveg + egy maximum 50 pixel magas kép.
  • C-opció
   Három sor szöveg, kép nélkül.