Reklámozd a ligád
 • Community Manager

  Érdemes csatlakozni, már csak a szünet nélküli vita miatt is. ☺ • Egyik managertársunk ötletét reklámoznám,közvéleménykutatnám..Kit érdekelne egy ilyen jellegű kiírás.Folyamatos versenyeztetést kínálna ,mivel több liga lenne kiesőkkel-feljutókkal.A tábor és gyorsítás ki lenne kapcsolva,a többi normál OSM liga szerint menne.A hivatalos tabella az OSM-É.Kérnem azokat akiket ez érdekelne,posztoljon már ide valamit.


 • Community Manager

  A jelek szerint senkit nem érdekel. 😞 Az ilyen hosszú versenyek általában nem túl népszerűek... • @scottibrahim Így van Scott,én ezzel alapból tisztábban voltam.Ezért nem is erőltettem.S eszem ágában sincs semmiféle verbuválást vagy bármit tenni ezen kívül.Szerintem alapjaiban halott ötlet volt,csak próbálom ezt bebizonyítani a kitalálójának is. • @scottibrahim said in Reklámozd a ligád:

  Érdemes csatlakozni, már csak a szünet nélküli vita miatt is. ☺

  Már nincs!Csírájában fojtjuk Star Wars-al egyetemben! 😄 • @neymar-fan Nagyon optimista vagy..:).... • Liga: Ukrajna
  Fiók: Mester számla
  Mérkőzés kezdete: 2 nap 13 óra
  Klubok száma a Ligában: 12
  A bajnokságban ingyenes klubok száma: 5

  A versenyre pályázó aktív vezetők csatlakozhatnak a ligához

  alt metni • Felélesztés végett írtam! 😉 • WRC 1.1 teszt verzió
  Liga opciók:
  Helyszin:NED/POR első osztály attól függően hogy 16 vagy 18 manager gyűlik össze
  Liga nyitási opciók:
  -tabor,zárt kapu,gyorsitok,coin használat magánvagyonra kikapcsolva
  Igazolási szabályzat:

  • az eladás korlátlan időben
  • vásárolni lehet 2 időszakban
   a) a liga nyitasatol az 5ik fordulóig(ez azt jelenti hogy addig amíg le nem ment az 5ik forduló szimulációja)
   b) az odavágók végeztével lessz még egy igazolási időszak 4 nap (ezt akkor tudjuk meg a pontos időszakot ha már tudjuk hogy POR vagy NED liga lessz a helyszín)

  Jelentkezési szabályok:
  Túljelentkezés esetén a világranglista alapján a legjobb 18 manager fog indulni.

  Csapatávalasztási szabály:
  Az előző ponthoz hasonló,a világranglista alapján 1-18 sorrendben választunk.

  Teszt lényege:
  Meglátjuk ki milyen csapattal mire képes ki lessz a bajnok kis/nagy/közép csapatokkal ki okoz pozitív/negatív meglepetést

  Elméletben úgy vesszük hogy az utolsó 4 csapat/manager kiesne a másodosztályba így komoly teteje van a középmezőnynek és alsóházának is.

  Ugyanakkor ahhoz hogy mindenkinek legyen tétje a célt el kéne erje ha következő szezonban előkelőbb helyen akar csapathoz jutni mert a WRC 1.2 ben a a WRC 1.1 teszt verzió szezon végi manager listája alapján menne a csapatok kiválasztása.

  *Csak elemeleti megjegyzés amennyiben lenne. WRC 2ik osztály is akkor 2ik szezonban ami utan valasztottak azok akik az első ligában maradtak utána valasztana a 4 feljutó a felújítási tabella sorrendjében 1-4
  Így elég gyenge csapatokat fognának ki ezzel is hasonlítanank az igazi bajnokságokhoz mert egy ujjonctol ha erős a mezőny egy Levanteval val vagy Brightonnal nem lenne könnyű bá bent maradás az elitben.

  Bármilyen kezdeményezésnek a legjobb formája hogy eldöntsük hogy jó/rossz az ha kipróbáljuk és utána levonjuk a következtetést.

  Várom a jelentkezőket a következő módon:
  Kommban leírva a manager nevét és írja oda hogy mikor lessz erre felszabaduló fiókja(dátum szerinti)
  Értelem szerűen akkor fog indulni a liga amikor a 18 résztvevő közül a legutolsó fiók is felszabadul


 • Community Manager

  Így elsőre egy kicsit bonyolultnak tűnik, de sok sikert hozzá. 😉 • Liga: San Marino
  Fiók: Fő fiók
  A mérkőzés kezdete: 3 nap 6 óra
  Klubok száma a bajnokságban: 14
  A bajnokságban lévő szabad klubok száma: 10

  Azok a vezetők, akik szeretik a versenyt, csatlakozhatnak a bajnoksághoz

  alt metni • Helló!
  Nem tudom, hogy egyesületet lehet-e hirdetni, de én megpróbálom:
  Az MR. EGYESÜLET keres aktív managereket akik szeretnek rendszeresen párbajozni, használja az egyesületi chatet és szívesen vesz részt az egyesületi versenyeken.
  Még 7 embernek van hely remélem betelik aktív emberekkel.
  Az egyesület nyitott, úgyhogy nem számít, hogy mennyire vagy jó manager ha a fent leírtak igazak rád akkor gyere. • ⬆⬆⬆Már tárgytalan a dolog.⬆⬆⬆ • @mr-gianluigi-000 megteltetek? 😄 • @egorazzyka
  Sajnos nem. Csak rájöttem, hogy aki látogatja a fórumot az biztos, hogy tagja valamelyik erősebb egyesületnek. • Amúgy ha valakit érdekel az írjon. Csak már privát egyesület vagyunk. • Hunited OSM FC néven futó, amatőr osztályban szereplő egyesület moderátoraként keresek normális és lelkes AKTÍV felhasználókat, akik szívesen vesznek részt a párbajligákban. Korrekt usereket várok. Mivel még csak most kezd összeállni a brigád és nagyjából még nem körvonalazódott, hogy kik azok, akikre lehet számítani, így mindenkit szeretettel várok. Fő a korrektség!!! A csatlakozás lehetősége nyitott, de vannak szabályok, amiket szeretnék minél hatékonyabban betartatni.
  Üdvözlettel! • Üdv!

  A Szabolcsi Magyarok Egyesület várja aktív magyar játékosok jelentkezését! Főleg olyanok jelentkezését várjuk, akik fel tudnak áldozni egy fiókot a folyamatos párbaj részvételért. Egyesületi ligák is indulnak folyamatosan (Jelenleg Olasz 1. Osztály)

  Chat is elérhető!!!

  Köszönöm a figyelmet!


Log in to reply