Navigation

• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular

OYUNCU SATIŞI

OSM: Oyun hakkında
    3
    3
    3431
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • RED-STAR
      RED-STAR Turkish Users last edited by

OYUNCU ALIŞLARINDA SAÇMALIK VAR 1 HAFTADIR OYUNCULARIM SATILMIYOR AYNI LİGDE BAŞKA TAKIM GÜNDE 4 OYUNCU SATIYO ÜSTELİK TAVAN FİYATINA BOŞUNA OYNAMIYALIM BU OYUNU O ZAMAN ...

Hestera 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • Erendibi
        Erendibi Turkish Users last edited by

Enteresan bir şekilde benim de dikkatimi çekti bu durum. Ancak olay biraz şansa bırakılmış gibi. 3 tane kulüp sayfam var; bursaspor, eskişehirspor ve beşiktaş ile oynuyorum bu ara. Bir tek Beşiktaş'ı ciddi şekilde oynuyorum, diğerleri zevkine. Mesela eskişehirspor ve bursa'da tavan fiyattan koyduğum oyuncular 24 saat geçmeden satılıyor. beşiktaş'ta ise durum farklı 94 lük 18 yaşındaki forvetim tavan fiyattan değil de değerinin 1.5 katına koyduğum halde uzun süre satılmıyor, sürünüyor. Bence insanlar büyük paralar harcamıyorlar kolay kolay. Eğer alım satımdan para kazanacaksanız daha düşük seviyedeki futbolcuları alıp satarak kar etmeye çalışın. Benim kişisel çıkarımlarım sonucunda verebileceğim öneri bu.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • Hestera
          Hestera Community Manager @RED-STAR last edited by

Merhaba @red-star
          Oyuncu satışı tamamen şans ve oyun simulasyonundan ibarettir. Şansınızı arttırmak için listede her simulasyonda 4 oyuncu tutun ve oyuncu fiyatını 2,5 katına çekmemeye çalışın .

Community Manager : Türkiye
          tr.support@onlinesoccermanager.com

1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • 1 / 1
          • First post
            Last post