Pomoc
-
Witam, mam parę pytań dotyczących gry
- Przykładowo w 1 sezonie rozbuduję stadion o 1 poziom. Czy gdy ponownie wybiorę ten sam klub, to w 2 sezonie zaczynam wszystko od 0 czy rozbudowa dokonana w 1 sezonie, jest zachowana w 2
- Gram zespołem z ligi włoskiej i chciałbym kupić/złożyć ofertę za jakiegoś konkretnego grajka z innej ligi np Romelu Lukaku. Czy da się tak zrobić czy muszę liczyć, że będzie wystawiony na listę transferową ?
- Na jakiej zasadzie działa skaut ? Po wysłaniu go, przedstawia mi w ofercie bodaj 3 graczy pasujących do wybranych prze mnie kryteriów. I tylko ich mogę kupić ? Dla przykładowego wspomnianego wyżej Lukaku- wysyłam skauta go w świat po napastnika z overallem +90, w przedziale wiekowym Lukaku. Tylko w przypadku wyszukania przez skauta Romelu, mógłbym go kupić ?
- Czy poza listą transferową i wynikami skauta jest możliwość pozyskania zawodnika z innej ligi, niz ta w której gram czy jestem skazany tylko na własną ligę, listę i skauta ?
- Jest lista transferowa i widzę na niej gracza z overallem +100. Jak to jest możliwe do osiągnięcia ? Przecież klubem gra się 1 sezon i koniec, nawet gdyby gracz cały sezon non stop grał a jak nie gra to trenuje, to ciężko podnieść mu overall o ponad 10 punktów zakładając że już na starcie ma 90
- W zakładce Społeczność ->Aktywne ligi sądo wyboru jakieś serwery, przykładowo "Arjen" wybieram losową ligę i chciałbym do niej dołączyć - jest to możliwe ? Jakie warunki trzeba spełnić ?
-
- Wszystko zaczynasz od 0, rozbudowę stadionu również.
- Graczy z innej ligi możesz kupić z listy transferowej lub korzystając ze skauta(złożyć oferty za konkretnego piłkarza z innej ligi się nie da)
- Skaut przedstawia Ci 3 piłkarzy wg podanych kryteriów i z tych 3 zawodników wybierasz kogo kupić. Jeśli w przedstawionym raporcie przez skauta nie będzie przykładowego Lukaku to aby go kupić musisz wysłać skauta ponownie.
- Tylko własna liga, lista transferowa i skaut
- Wielu zawodników(szczególnie młodych) trenuje się bardzo szybko, można ustawić treningi tak by zawodnik miał kilka treningów w ciągu dnia i rozegrał mecz ligowy, dodatkowo zawodnicy podnoszą swoje umiejętności podczas meczy towarzyskich
- W zakładce Społeczność ->Aktywne ligi możesz znaleźć ligę która Cię interesuje. Każda liga ma swój numer za pomocą którego możesz ją wyszukać i dołączyć na wolnym slocie.
-
@tomek-k Co do 5 to dla np. takiego zawodnika 18-23 lat to możesz spokojnie podnieść ovr dwoma treningami +1 jeśli masz dobrze rozbudowaną bazę treningową, ale nawet bez tego dobrze się trenują.