World Sub Cup (Polska)
-
Mamy wielkiego pecha do tych Rosjan. Najpierw wyrzucają nas z WNT, a teraz z World Sub Cup. Trzeba będzie w końcu odczarować tego rywala.
-
-
-
@daroo933 said in World Sub Cup (Polska):
@borynos said in World Sub Cup (Polska):
ależ progresy, szok
No niestety w tym elemencie Rosjanie zjedli naszych na śniadanie
Dali nam popalić z progresem.
-
@dovco_handf said in World Sub Cup (Polska):
@daroo933 said in World Sub Cup (Polska):
@borynos said in World Sub Cup (Polska):
ależ progresy, szok
No niestety w tym elemencie Rosjanie zjedli naszych na śniadanie
Dali nam popalić z progresem.
Niestety na tym etapie wartość kadry ma już bardzo duże znaczenie.. Chociaż wszystko zależy od taktyki bo nie raz wygrywalo się mecze mając kadrę 2x słabszą.. Ale Ruski to nie
-
Dziękuję wam za grę @ToomAnyWays @Rusewicz @Pansushe @suchy998 @Didierluk w Młodzieżowej Reprezentacji Polski
Wiedziałem że będzie ciężko z Rosjanami , jednak jak pokazaliście mimo dużej przewagi rywali w progresie walczyliście do końca oraz zmniejszyliście przewagę Rosjan
Jedynie jestem zły na Rosjan że nie zmienili nazwy bitwy -
Nie udało się Ja mimo dobrego początku nie dałem rady przeciwko obozom rywali, w większości meczów zabrakło szczęścia. Ale dzięki panowie za walkę do końca Mam nadzieję że będzie jeszcze okazja pograć razem
-
@damiś27 said in World Sub Cup (Polska):
Zrobiliście co mogli, rywale po prostu okazali się lepsi i wygrali. Dla was wielkie brawa za zaangażowane i walkę do samego końca. Przegrać po walce to żadna hańba .
-
Brawo Panowie za walkę do końca @ToomAnyWays @Rusewicz @Pansushe @suchy998 @Didierluk