World Sub Cup (Polska)
-
-
@huzar-shakir said in World Sub Cup (Polska):
@kruk94 nie farciarz. @suchy998 grał dobrze w MP czy w innych rozgrywkach więc został wybrany na zastępstwo .. od tak bo Ty chcesz to nie zagrasz .to nie tak działa, ale może kiedyś dostaniesz szansę gry w kadrze.
Dokładnie poza tym przed nim trudne zadanie bo ma cel 3, a jak obejmował drużynę to miał kosmiczny progres -1%
-
Nie pierwszy i nie ostatni raz słyszę, że kiedyś dostanę szansę. .. Wiem, że tak się nie stanie. Piszę, żeby pokazać swoją aktywność i zainteresowanie tematem.
-
@didierluk lubiÄ™ wyzwania
-
@kruk94 said in World Sub Cup (Polska):
Nie pierwszy i nie ostatni raz słyszę, że kiedyś dostanę szansę. .. Wiem, że tak się nie stanie. Piszę, żeby pokazać swoją aktywność i zainteresowanie tematem.
Pokażesz się z dobrej strony to dostaniesz szansę. Nikt z nas nie dostał od tak szansy gry w Reprezentacji..
-
@daroo933 said in World Sub Cup (Polska):
@kruk94 said in World Sub Cup (Polska):
Pokażesz się z dobrej strony to dostaniesz szansę. Nikt z nas nie dostał od tak szansy gry w Reprezentacji..
Bez realnej kasy pompowanej w grę będzie ciężko się pokazać. Bez kredytów transferów zrobić nie można, więc wiesz... rozumiem że gra zarabia na kredytach do treningów , meczy towarzyskich .. ok, ale opłata za transfery powinna być bez kredytów - bo to mocno czasem ogranicza.
Niby sÄ… te 3 kredyty gratis dziennie, ale do grania np. na 3 slotach to cienko.
-
@suchy998 said in World Sub Cup (Polska):
@kruk94 ja ani razu realnej kasy tu nie wydałem
a nie przepraszam na 1 runde WSC dałem 5 złoty a tak nie wydaję pieniędzyczyli wiesz o czym mówię ... gdy dziennie na wszystkich slotach mogę np. tylko 3 transfery zrobić .. ale w sumie nikogo to nie interesuje
-
@didierluk
Panowie co tak słabo w tym progresie, jedynie @Rusewicz od nich nie odstaje, ale reszta tak średnio wygląda, dawać trzeba ich jeszcze przycisnąć -
@didierluk said in World Sub Cup (Polska):
Według Battlepedii kara to -100, ale chyba nie ma wyjścia bo we czwórkę to nic nie zdziałamy.
Wymiana zawodnika nieaktywnego na takiego co umie i chce grać, to nawet nie najmniejsze zło - to konieczność :thumbsup_tone1:.
-
@suchy998 said in World Sub Cup (Polska):
@didierluk lubiÄ™ wyzwania
Jeszcze jest walka o kary za przedwczesne transfery. Nasze 3 i Turków: 15. Turcy nie chcą iść na ugodę, sprawę więc rozstrzygnie organizator.
-
@dovco_handf tu niema Jerzy co iść na ugodę. Regulamin mówi jasno na temat różnego rodzaju kar .Nawet jeśli nasza "młodzież " przegra tę bitwę to nie można kebabom odpuszczać.proste i logiczne rozumowanie.Rywale by się nie czaili tylko cisneli kary ile wlezie .
-
@huzar-shakir Na pewno sprawy nie odpuścimy Turkom :ok_hand_tone1:.
-
@huzar-shakir Since the rules are determined by the organizer, there is no need to stretch them
@Dovco_HandF -
@di̇ço55 Of course, pewnie :ok_hand_tone1:
-
@martin343 said in World Sub Cup (Polska):
Wreszcie jakiś mały sukces
Gratki :clap_tone1: Szkoda przegranej po karnych Bolka Chrobrego...
-
@martin343 od razu jestem i idzie lepiej .
Żarcik ,brawo idziemy po nich