Garip bir oyun
-
Liverpool takımını yönetiyorum ve ilk 11 kadromda en düşük 97 seviyesinde bir oyuncu var ve diğerlerinin hepsi 100 üstü. Arkadaşımın oynadığı Liecester City takımında en yüksek iki oyuncu 96 seviyesinde ve antrenman kampı yapmadığı halde berabere kalıyoruz. Sadece bu değil 4-3-3 B stili oynadığım halde yani takımıma uygun bir taktikle botlar hariç neredeyse kimseyi yenemiyorum. Madem taktikler bu derece önemli o halde oyuncuları antrenmana koyup geliştirmenin ne önemi var? Oyuncunun hiç bir önemi yok herşey taktiğe dayalı harika bir oyun. Sadece taktik yapıp istediğinizi yenebiliyorsunuz. Maç simülasyonu neye göre oynanıyor çok merak ediyorum. 4-3-3B ve 4-5-1 arasında geçiyor ve oyuncu değerlerinin hiç bir önemi yok. Helal olsun size 10 numara oyun.
-
@atrocious kadro konusunda o kadar emin olmayın iyi menajerlerin olduğu liglerde kadro kalitesi mutlaka ön plana çıkacaktır. fakat bunu neden destek kısmında dile getirdiğinizi anlayamadım desteğe ihtiyacınız varsa yardımcı olabilirim ama yardımcı olunacak bir şey bulamadım yazınızda.
-
işin matematiğini çözdüğünüzde görece daha düşük kalitedeki takımlarla bile fazla abartılı iyi işler yapılıyor haklısınız. bazen çok saçma sonuçlar olabiliyor. beşiktaş'ı yönetirken ilk 11'imde 100'den aşağı oyuncu olmamasına rağmen 80'lik oyuncu ortalaması olan akhisarla 2-2 berabere kalmıştım bir keresinde. çok can sıkıcı. ki maç biter bitmez dostluk maçı gönderdim aynı takıma karşı bu sefer 4-0 kazandım. ilginç.
-
@atrocious Merhaba kardeşim botlarla oyun oynuyorsan maçdan maça taktiğini değiştirmeni öneririm bazen bir ligi ezersinde bir bota ezilir gidersin
ben bile bazen yeniliyorum taktiğini rakibe göre yap bot deyip geçmeni önermem ben Fenerbahçe'de m.unitedi yeniyor vardara yeniliyor mesela bundan iyi örnek olamazdı rakibini küçümseme
iyi oyunlar