LİG KURARKEN SORUN YAŞIYORUM
-
Merhaba. Arkadaşlarımla beraber oynamak icin lig kuracaktık. Coins satın aldım, yeterli coins var hesabımda. Ancak lig kurma yerine geldiğimde, örnegin Türkiye ligini secip Fenerbahceyi sectigimde takımda Lemar, Agüero vs tarzi ucun oyuncular gorunuyor kilit oyuncu olarak. Hafta olarak 3 yada 5 yaziyor. Nasil oldu anlamadim ancak sıfırdan lig kurmayı basaramadık. Bu konuyu nasıl cözebilirim?
-
-
@aliosman-çetin lig oluştur dediğiniz de mi cikiyor bu yoksa takim secme ye tikladiginizda mi?
-
Lig oluştur diyorum. Lig ismi soruyor onu yazıyorum. Daha sonra takımları secme ekranı geliyor ya. Orada, resimde de goruldugu gibi Fenerbahce takimini sectigimde kontrat imzalamadan önce boyle gorunuyor.
-
@aliosman-çetin
Muhtemelen dolu takımı almaya calışmışsınız
lig seçerken en alttaki lig oluştur sekmesinden yapmanız gerekir
iyi oyunlar -
@aliosman-çetin iphone larda o sorun yaşanıyor. web sitesinden kurun öyle bi hata olmayacaktır
-
-
Evet onu da denedim tarayıcıdan girince normal görünüyor. Ancak bu sefer de tarayıcı farkli uygulama farklı olunca bi sorun yaşar mıyım onu bilemedim?
-
@aliosman-çetin yok sorun olmaz hesap aynı sonuçta. ligi tarayıcıdan açıp, uygulamadan oynamaya devam edebilirsiniz.
-